התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    נשואה
    20/02/2014

האם קיים פורום שאלות מעמד אישי דיני משפחה רבני ומשפטי לזכויות האישה בבית
    כמו הפורום שלכם.
    בפורום שלכם זה זורם וטב בפורום משפטי מבקשים שם מלא כתובת ומייל.
    וזה מפחיד אותי.תודה לכם.

שאלה :אם היחסים לא תקינים בעליל מותר לאישה ללכת לאמא שלה לתקופה לדוגמא סוף שבוע האם מותר לקחת את הילד ולהשאיר את הבעל בבית קצת.
    האם מותר לאשיה לעשות משהו חד צדדי כמו שהגבר יכול.
    איך באמת להביא אותו לשלום בית אמיתי (הוא לא מוכן לגשת לייעוץ )כמו שהיה בהתחלה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות

עדי בדיחי
    20/02/2014

הי לך,

אנחנו באמת לא פורום שמתעסק בדיני משפחה.. לא מכירה פורום כזה, ומנגד- שווה להמשיך לחפש. אני בטוחה שיש גם קווים של מענה טלפוני ואת יכולה לשאול אנונימית.

לגבי שאלתך- היו דברים מעולם ונשים רבות קמו ועזבו עם הילדים. לא פעם זה מרתיע את הצד השני והוא מתגייס לתהליך, או שזה מבשר על ההתחלה של הסוף. תלוי בטיב הקשר וברצון של שניכם.

כמובן שיש לחשוב גם על טובת הילד ועד כמה זה נכון לבצע מהלך כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למקשיב או מקשיבה

נשואה
    23/02/2014

תודה
    האם אתה את עו"ד לדיני משפחה או יועץ או פסיכולוגית למה הכוונה להקשיב
    האם יש לך אתר כמו זה ללא פרטים . מייל לבד אין ברשותי מחשב בבית יהיה בעתיד הקרוב.
    והוא יהיה שלי בלבד. אז כך מה עושים כשאה מדברת והוא חבר שלה אהוב ליבה מקשיב ושומע את מה שנוח וממשיך בדרכו מה עושים כשהאישה וחברת חייו מסתכלת לרוב מאוד בחצי כוס המלאה ואמורת תמיד לעצמה הוא בחור טוב חכם למרות שהוא נראה לא נאה אני רואה בו את הטוב את השיתוף כמו שאני רוצה אבל לא קורה שום דבר 26 שנה אין שיתוף אין דיבור על כסף על חינוך זה הוא והוא הוא לא מדבר עם הגדולים בגלל אגו "אני האבא" ...הם יבקשו סליחה למרות שאין להם על מה הוא פגע בהם מילולית חברתית אני ואני.... באתי אליו ברחל ביתו הקטנה בו נדבר עם הילדים בו נלךלטיפול .לא .,אני לא צריך אף אחד"...אני לא אתקן אף אחד"...הם עוד יבואו. אין מה לעשות ככה זה ילדים היום . ובינתיים עברה שנה ויותר. עד מתי ! שבת ! זה בשביל עצמו
    לא לנו אין שיתוף אין מילה טובה אין חיוך אין אסטטיקה אני מצידי לא רוצה יחסים בשבת
    כי כל השבוע עובדים ובשבת זה לנפש לא לגוף בשבוע צריך לסמס להחמיא להשתדל לעשות דברים ביחד חוויות שיחות צחוקים ואז זה יבוא . אבל לא ביום שישי לאחר שיעור תורה ופה מלא באלכוהול חריף ואחר כך כל אחד לכרית. זה לא!לא! יש עוד.... אבל ייתכן שצריך לחשוב אחרת? ייתכן שצריך לעשות פסק זמן? יתכן שצריך לעשות ריענון .
    ??איך חיים יחד אבל בנפרד בהכל.ישנים בנפרד מגדלים את הילד הקטן בנפרד החלטות לצבוע את הבית הושג שיחה אבל לא ביצוע ועד אז ....ישמור השם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה

מקשיב
    23/02/2014

את לוע של הר געש שיורה לבה רותחת

לאט לך תלמדי לרווח לתת נשימה
    יש בתוך המילים שלך לפחות חצאי פתרונות
    את עצמאית דעתנית אוהבת/שונאת
    את צובעת אותו בצבעים מנוגדים סותרים
    מערבבת אש ומים
    לאט אין פתרונות אינסטנט
    המקום כאן צר להתיחסות מעמיקה
    אם תפני אלי אשמח להקשיב

מקשיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה יקרה

מקשיב
    23/02/2014

אני חושש
    שאת קונה כרטיסבכיוון אחד,וחבלץ

מקשיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו