נטיות מיניות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נטיות מיניות
    dafna
    21/02/2014

לאחרונה גיליתי שהבחור שאני יוצאת איתו יותר משנה ומתגוררת איתו קרוב לשנה,
    קיים יחסיי מין עם גברים מזדמנים מספר פעמים. כשפניתי אליו עם זה וביקשתי לסיים את הקשר כי זה ממש לא מקובל עליי הוא התחנן שנמשיך את הקשר למרות זאת (ידעתי ממנו, לפניי שהתחלתי איתו את הקשר שהוא כבר התנסה עם גברים, אבל הוא עשה החלטה ברורה שלא ככה הוא רוצה לחיות את חייו והוא נמשך לנשים). ארתי לו אחרי שיחה ארוכה שאני צריכה לעקל את זה ולהחליט בינתיים עברו מספר שבועות ושום דבר לא זז מבחינתי כי הנושא הזה פשוט דוחה אותי לחלוטין, ואני נשארת כי זה פשוט נוח לי. הןא סיפר לי מכיר כמה זוגות שהוא מכיר שחיים ככה והכל נפלא. אני יודעת שכל זה לא היה קורה אם הוא לא היה משתף ידיד הומו שלנו (בניסיון העבר שלו עם גברים) שמסתבר שהיה מאוהב בו והיה פותח את הנושא הזה אצלו. אני אוהבת אותו אבל אני לא מרגישה שהוא שווה את ההקרבה ושוב, זה מגעיל אותי... אשמח לקבל נקודת מבט שתעזור לי לקבל החלטה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטיות מיניות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחינת זהות מינית

טלי צרקינסקי
    22/02/2014

דפנה שלום,

ממה שאת מעלה יתכן מאד שבן זוגך מבולבל בנושא המיניות שלו.
    יתכן ואותו בלבול מפגיש אותו עם מקומות לא פשוטים מבחינה רגשית: בלבול, אשמה ועוד.. (אני יכולה לשער, לא לקבוע).

יתכן מאד והוא רוצה להיאחז בהטרוסקסואליות (=הימשכות של אדם לבן המין השני) אך הלב והמיניות משדרים לו אחרת, מה שמעצים את הבלבול אצלו ובוודאי גם אצלך מכך שאת במערכת יחסים אתו.

אין צורך לשנות נטיות מיניות אצל אדם "בכוח" אם הוא מרגיש את מה שהוא מרגיש.

אך כן חשוב לדעת מה את רוצה בזוגיות שלך ומה מתאים לך וכמובן לו. כי לכל אחד מכם מגיע לחיות בתחושת סיפוק ואושר.

בהחלט כדאי לשקול האם הקשר הזה נכון לך לא בטוח שבן זוגך "סגור" על זהותו המינית, זה יכול בהחלט לצוץ גם בעתיד (וזה כשלעצמו בסדר - מה שהוא חש), אבל כשזה מגיע לזוגיות אתך, את צריכה להרגיש נוח, ביטחון ושאת אובייקט האהבה, המשיכה, והאמון. ונשמע, ממה שאת מעלה, שאת לא מקבלת את זה מהקשר הנוכחי ולא בטוח שזה נכון לך ולא לו....

לאחר משלוח הודעה זו, אני אפנה אותך גם לפורום מתאים בנושא להתייעצות נוספת.

מאחלת לך הרבה הצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

טלי צרקינסקי
    22/02/2014

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו