יהודית שלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יהודית שלום
    יהלי
    05/04/2008

יש לי חבר כשנה וחצי , אני בת 28 והוא בן 30 , טוב לנו ביחד , אנו מסתדרים מעולה , אך יש לי בעיה.
    לאחרונה , הבנתי שהוא הרבה יותר פתוח ממני , ויש לנו דעות שונות בנושא מסוים. לדוגמא : בעבר כשגילה שאני בתולה , הציע לי על מנת שלא אבגוד בו , שאם ממש ארצה לנסות טכנית מישהו אחר , תגידי לי ואני אארגן לך גיגולו או הומו , רק שזה לא יהיה מאחורי גבו , לדעתו בגלל שלא חוויתי גבר אחר , יש סיכוי שאסתקרן.

בנוסף , במסיבת רווקים של חבר שלו , הם יצאו למועדון חשפנות , בו יש אפשרות שהחשפנית תירקוד עלייך וניתן לנגוע לה בחזה , הצלחתי להאמין שהוא לא נגע בה , אך החברים שלו כן , אך לדעתי הוא לא עשה זאת מהסיבות הנכונות , כלומר , אם לא היינו מדברים על כך לפני , והוא הבין שזה יפגע בי , לדעתי הוא היה נוגע , לאחר המסיבה , הבנתי שדעותינו שונות , לדעתו , לרקוד עם חשפנית זה לא בגידה , זה שואו , הוא אמר : לא רקדתי מ2 סיבות : גם כי זה לא עושה לי את זה , וגם כי אני מכבד אותך, אך אם לא היינו מדברים על כך הוא היה נוגע , כי הוא לא רואה בך בגידה.
    בנוסף , הוא סיפר לי שאחד החברים הציע לחתן המיועד , להכנס עם החשפנית לחדר , ושהיא תעשה לו ביד עם קונדום , החתן אומנם סירב , אך שחבר שלי ראה שהתגובה שלי הייתה: איך הוא הציע לו זאת? הוא הולך להתחתן , הוא ענה : כי הוא ילד מה את מצפה , וחוץ מזה שלעשות ביד זה לא בגידה ,
    אז אמרתי לו , אז אני אלך לחשפן שיעשה לי ביד , והוא מייד הבין שזה ממש בגידה , והסביר : שזה
    כמו לעשות מסז' , והמסזיסטית , נוגעת בכך באזורים אינטימיים , והסביר שמבחינתו זו בגידה , אך אם זוג נשוי עם 3 ילדים , ואחד מעד , ועשו לו ביד , לא צריך לפרק נישואים בגלל זה , אך אם הוא שכב
    עם החשפנית או שהיא ירדה לו זה בגידה , הוא אומר לי תעשי הפרדה ביננו לבין מה שקורה בחוץ , זו דעתי זה לא אומר שכך אתנהג , אני פשוט מסביר לך את מה שקיים ( כביכול , אם יותר ניסיון ממני).
    מפריע לי שדעותינו שונות , שהוא לא חושב כמוני , ויותר מכך , האם זה סימן שבעתיד הוא חלילה עלול למעוד? כיום , אני סומכת עליו , ומאמינה שלא בגד בי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יהודית שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לעצה... דורית .. יהודית....

יהלי
    06/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלי גישות מוקצנים

יהודית ברגמן
    08/04/2008

יהלי יקרה,
    יש הבדלים עקרוניים בגישות שלכם למין. ואם בשלב זה של חייכם הפער בגישות כל כך מפריע לך- זה יפריע לך תמיד. גישה עקרונית שונה כזו לחיים אחרי זמן כל כך קצר ביחד, לא תתאים לך לעולם. כנראה שאתם לא מתאימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו