תחילת קשר טובה, אבל...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תחילת קשר טובה, אבל...
    איציק
    23/02/2014

שלום,

התחלתי לצאת עם בחורה ממש נהדרת ואני ממש נמשך אליה, כל פעם שאנו נפגשים הכל זורם ממש ממש טוב ואנחנו ממש נהנים

לבלות ביחד.

אבל, המפגשים קצרים מאוד יחסית לטעמי (מקסימום 3 שעות) וזה קורה בממוצע פעם וחצי בשבוע, בנוסף אני זה

שתמיד יוזם את הקשר מתקשר שולח הודעות, אני מרגיש שאם זה היה תלוי בה יכול לעבור שבוע שלם והיא לא תתעניין בי

בחזרה.
    עכשיו שאלתי אותה על מה היא מרגישה והיא אומרת שהכל טוב והיא שמחה בקשר הזה אבל רק רוצה לאט לאט...
    שאלתי היא, האם אני צריך להוריד הילוך ולהסתכן בכך שהקשר יהיה קר ומרוחק ולאט לאט הוא יכול להיפסק, או שעלי

לדרוש ממנה להיפגש יותר ותראה יותר התעניינות ?

אני רק יוסיף ויאמר ששנינו לא מאוד עסוקים בשעות הפנאי או עובדים בעבודה טובענית שדורשת שעות נוספות ומאמץ יתר,

ז"א שבשורה התחתונה לדעתי אם היא היתה רוצה להיפגש יותר זאת לא היתה בעיה כלל.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת קשר טובה, אבל...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבחון מה קורה בקשר

טלי צרקינסקי
    24/02/2014

איציק שלום,

אני לא חושבת שאתה צריך להוריד הילוך אלא להיות אמיתי עם הרצונות, הצרכים ומה שחשוב לך בהתפתחות של קשר.

הייתי מציעה לך לשוחח עם הבחורה ולשאול אותה, ללא שיפוטיות, אלא לגמרי בחופשיות האם משהו מציק/מפריע לה.

לשתף אותה במה שאתה מרגיש שקורה בקשר (כן לגבי היוזמות, לא מתוך התחשבנות, אלא מתוך זה שחשוב לך להרגיש גם שהיא מעוניינת ויוזמת)

ולנסות לבחון אתה מה קורה (האם זקוקה למרחב? האם משהו מפריע לה? האם חוששת מהתקדמות הקשר?)

יש שאלות נוספות שעולות - בני כמה אתם? האם הייתה לה זוגיות בעבר? ולך?

איך חוותה זוגיות בעבר? האם אתה מרגיש (והיא מרגישה) שאתם יכולים לנהל תקשורת פתוחה בזוגיות.

לסיכום: לא חושבת שצריך להוריד הילוך ולא "לדרוש" להיפגש יותר אלא יותר לבחון מה קורה שם בקשר...שם לשים את הדגש ומשם לנסות לעשות את השינוי, בתקוה שאתם תוכלו לתקשר ולמנף את הקשר.

מאחלת לך הרבה הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו