יחסים במשפחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסים במשפחה
    חסויה
    02/03/2014

היי, מכוח הנסיבות אני נמצאת הרבה עם המשפחה של בעלי , אינני מרגישה בנוח - צריך להיות נחמדה, אסור לומר את מה שאני באמת חושבת, צריך לעזור, להתחשב וכו'....על סמך זה כל כמה זמן אחרי שאגרתי ושתקתי אני מתפרצת ואומרת הכל בפנים לבעלי וזה כמו לופ שלא נגמר ...אני מאוד אוהבת את משפחתו ויחד עם זאת יש דברים שמפריעים לי ...אינני יודעת איך להתגבר על הנושא , בעלי לא אוהב שאני מדברת ומבקרת את משפחתו ואני לא מצליחה להחזיק הכל בפנים... הייתי רוצה לקבל עצות ולשמוע איך אחרות מתמודדות במצב דומה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים במשפחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתן לשנות את ההסתכלות

עדי בדיחי
    03/03/2014

שלום אלה,

בכל משפחה של הצד השני נמצא הרבה מאוד פערים ממה שאנחנו מכירים ויודעים. נמצא גם שזה דברים שמנוגדים אולי לערכים שלנו, ופתאום נכעס על התנהלויות ודפוסים שאנחנו לא היינו מרשים בבית הפרטי ובגרעין האישי שלנו. מבינה את המצוקה שלך.

מצד שני - הבית הזה הוא הבית בו בעלך גדל, והחינוך הזה הוא החינוך שבעלך קיבל ובכל זאת בחרת בו לבעל ולאב לילדייך. האם אכן הדברים כה חמורים?

יש לחשוב על כך לעומק- שבכל זאת, מתוך המקום הזה בעלך צמח להיות "בעלך שלך" ולא של מישהי אחרת. במילים אחרות, כנראה בבית בו גדל יש מספיק טוב ומספיק חיובי כדי שתבחרי דווקא בו לבעל. מעבר לזה, זוג ההורים איתם גדל הם בוודאי השפיעו על ההורות והאבהות שלו וזה עוד נקודה לזכותם.

אני מציעה שלפני שאת מגיעה אליהם, נסי לעשות עבודה עם עצמך, להגיד לעצמך- אני בטח אתעצבן, אני בטח לא אסכים עם חלק ממה שאראה, מובן יהיה לי קשה. אך עד כמה שליטה יש לי בזה? הרי בסופו של דבר אני יוצאת עצבנית ולא ממש ניתן לשנות את המצב. אז איך אני יכולה בכל זאת להסתכל בזווית כזאת על הדברים, שאעבור את הביקור הזה בטוב ולא בכעס?
    תלוי בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו