אמא של החבר שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא של החבר שלי
    קארין
    08/03/2014

היי אני וחבר שלי יוצאים כשלוש שנים בערך .. יש לי בעיה עם אמא שלו ..
    בתחילת הקשר הכל היה בסדר איתה אבל לאחר שנה בערך כבר גיליתי את הפרצוף שלה ... תמיד עזרתי לה כיבדתי אותה הייתי שם בשבילה אם זה לשמור על האחים הקטנים , כסף ,סידורים בבית בגדים כל מה שאפשר נתתי אבל שגיליתי את הפרצוף שלה היא אישה סכסכנית ממש מתנהגת כמו ילדה קטנה אני לא יודעת איך לתאר אותה היא פשןט רעה ... ואני חייבת לציין שאמא שלי ראתה אותה בפעם הראשונה אמרה לי להתרחק ממנה מהר
    היא מנסה להכנס לנו בקשר כל הזמן הוא הבן הבכור שלה מבין הגברים יש עוד שתי אחיות מעליו .. היא מצלצלת אליי בלי סוף כל יום ואותה שאלה ״ איפה הבן שלי ״
    היא גם שיקרה פעם אחת וגרמה לנו לריב ... היא רואה שכולם מסביב אוהבים אותי נניח היא גרמה להם כבר לא לאהוב אותי ... היא ניסתה לגרום לכמה לאנשים לא לדבר איתי ביכלל .. בקיצור היא לא אוהבת אותי .. היא מאוד צחצחתי היא הולכת ערומה ליד הילדים שלה ואפילו ליד החבר שלי כשהוא ישן אבל בכל זאת הוא לא תינוק מדובר בגבר בן 21 זה לא שהוא לא מבין .. וזה מאוד מפריע לייי ... היא כל היום מצלצלת אליי שואלת איפה הוא מה הוא עושה לאן הלך ועם מי ?!
    ניסיתי לדבר איתו בעדינות בכל זאת היא אמא שלו ... אבל זה לא עוזר הוא תמיד מצדיק אותה וזה לא פייר
    היא מאוד צבועה אליי וכל הזמן שהיא מצלצלת אליו או שהיא נמצאת בסביבה אני ממש מתרגזת מקנאה כועסת והכל !!
    אני לא יודעת איך אני אמורה להתמודד עם דבר כזה ??! וביכלל להוריד אותה מאיתנו היא מאוד עלוקה היא מדברת איתו כאילו היא רוצה אותו מעבר לבן התנועות שלה הדיבור שלה קשה לי מאוד עם זה .. זה מטריד אותי מאודדד... אני כל הזמן אומרת לעצמי שבנישואים נניח המשפחה גם מאוד חשובה ולא רק הגבר אבל עם משפחה כמו שלו אנחנו בחיים לא נשרוד ... אשמח לאיזו עצה
    ועוד משהו קטן עם החתן שלה היה בערך אותו סיפור רק שהוא ממש העמיד אותה במקום ואפילו קילל אותה ונכנס בה שזאת לא אני ולא האופי שלי מה שכן עכשיו כשהוא נכנס אלייה לבית היא מתנהגת כאילו ראש הממשלה נכנס ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא של החבר שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא של החבר שלי - בחירה.

עדי בדיחי
    09/03/2014

שלום קארין,

אני נוטה להסכים עם הדברים שטלי כתבה לך. סביר להניח שהיא לא תשתנה, וככל שתתעצבני- כך את מזינה אותה בעוד נטיות שלה- להתנהג כך מולך.

הייתי שמה דגש על העובדה ששנה אחת הכל היה בסדר, ולפתע גילית אותה מחדש. הייתי שואלת- מה קרה שם, אולי מצד שתיכן..?

מעבר לכך, אם את חשה שזה מביא אותך לכזה מירמור ולכזאת רתיעה ממנה, יש לשאול- האם את מוכנה להמשיך בקשר הזוגי לאור העובדות הבאות? 1. היא אמא שלו. 2. ישנה התנהגות חוצה גבולות, כפי שתיארת. 3. הוא כנראה לא יצליח לעשות הפרדה ברורה עבורך. 4. את כנראה תמיד תחושי שיש צורך לפקוח עיניים מולה ולחשוש שהיא תהרוס לך מערכות יחסים. כל זה בהתאמה למה שתיארת.

ולכן, זכרי שגם לך יש בחירה- להישאר במערכת יחסים כזאת, כאשר המערכת כוללת בתוכה גם את הקשר עם אמו, שהוא בלתי נמנע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו