בנים לא מתעניינים בי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בנים לא מתעניינים בי
    ליטל
    14/03/2014

היי,אני בת 17 ויש לי בעיה.שמתי לב שאף בן לא מתעניין בי,לא מתאהב בי,לא מתחיל איתי ואני לא מבינה למה.לכל חברותיי יש ידידים,מתחילים איתן ורק איתי לא.אני יפה,חכמה,אינטליגנטית,משדרת חיוביות תמיד!מחייכת!ואף אחד לא מתסכל עליי.זה מאוד מתסכל אותי ואני חושבת שאולי אין לי מזל עם בנים ואני חוששת שבעתיד יהיה לי קשה למצוא מישהו שאוכל להתחתן איתו.בגלל שאף אחד לא מתחיל איתי אני כבר התחלתי לשכוח איך לתקשר עם בנים,אני כבר לא רגילה.אני רוצה להתחיל שוב את הקשר עם הארס שלי(לפני 3שנים היינו חברים)כי משעמם לי להיות רק עם בנות!
    ממש מיואשת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנים לא מתעניינים בי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות להתבוננות

טלי צרקינסקי
    15/03/2014

ליטל שלום,

אני מבינה את התסכול שאת מביטה על חברות בגילך שיש להן קשר (או מתחילים איתן) ורוצה גם, זה מחמיא.

ראשית כל, את צעירה מאד עדיין וחשוב לי לציין זאת כיוון שמאד מוקדם להרחיק לכת ולומר לעצמך אמירות כלפי העתיד לגבי מציאת זוגיות, חתונה וכו'..

יש לך זמן לכל אילו ואת עוד תלמדי ותכירי את עצמך וגם אנשים עד אז (זה תהליך בחיים וכולם עוברים אותו).

מספר שאלות להתבוננות:

האם את יכולה לזהות מה חשוב לך בחבר? מה חשוב לך בקשר?

האם את מרגישה שזה בסדר לך ליזום אם יש בחור שמוצא חן בעינייך כחבר/ידיד/קשר? (לסרט, לבית קפה)

כתבת שהתחלת לשכוח איך לתקשר עם בנים - למה כוונתך? האם יש חשש כלשהו בתקשורת עם בנים? האם את מרגישה שאת בטוחה יותר עם חברות?
    (זה טבעי).

לגבי חזרה לקשר מהעבר, לא הייתי ממליצה לעשות זאת כצעד ממקום של ייאוש, רק אם את מעוניינת בבחור ההוא.. איך הייתה מערכת יחסים זו? מה למדת ממנה? מה אהבת בה ומה פחות?

תנסי לבחון עם עצמך.: האם את מתביישת, מרגישה פחות נוח מול בנים ועוד.. לעיתים אדם משדר גם באופן לא מודע את רגשותיו וחששותיו.

כמובן שמדובר בתהליך טבעי ואני מאמינה שמה שאת מזהה זוהי תחילת הדרך גם להגיע לתובנות ובהמשך לחבר.

את מוזמנת לחזור אלי עם יותר מידע (מה ששאלתי).

כל טוב ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו