אין שינוי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אין שינוי
    חנית
    19/03/2014

נשואה כבר 6 שנים +2 בנות 5 והשניה בת 3 אני אוהבת את בעלי ועדיין נמשכת אליו איך בעלי החליט שנמאס לו מהשער והוא רוצה לגזור ולעשות קרחת מבחינתי זה היה לא בהתחלה איך חשבתי שזה משהו זמני ואז הגיע הזקן והשפם שהוא אוהב שיש שם קוצים או ארוך הצורה שלא מודעת אותי וזה פוגע ליחסי המין ולא רק אני לא יכולה לנשק אותו ומבחינתו אין לא מוריד ואני צריכה להתרגל כי זה מה שהוא אוהב ורוצה
    ועוד פרט בעלי נהג משאית והוא לכ בבית למשך שבועים עם לא יותר ואפילו שהוא חוזר הוא לא מוכן לגלח בשבילי
    וכמובן לא נראה שהחיבורים והנשיקות ואפילו הסקס לא חסרים לו
    ניסיתי לדבר איתו מיליון פעם על זה הוא עקשן ואין עם מי לדבר
    אשמח לכל תשובה וכל עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין שינוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לשוחח על הדברים

טלי צרקינסקי
    19/03/2014

חגית שלום,

את מתארת בנישואין שינויים חיצוניים של בעלך וסירוב שלו להקשיב לדברים שחשובים לך.

אני מעלה שאלה כאן. האם מתחת לאותם שינויים חיצוניים יש ביניכם כרגע תקופה של מתח סביב תכנים פנימיים יותר?

משהו שקשור לילדים? הורים? עבודה? שינויים? האם את מזהה משהו שקורה בתוך הקשר?

בדרך כלל אי הקשבה לצד שני יכול לנבוע מכך שיש קושי בתקשורת, מתחים ועוד..

אם את מזהה שיש כאילו, הייתי מציעה לך לשוחח אתו ללא שיפוטיות ויותר לכוון בשיחה מה זה עושה לך, מה את מרגישה ולתת הזדמנות כאן לשוחח בכלל על הקשר (לא בטוחה שזה רק השינויים בחזות).

ויתכן ויש כאן פתח לזה.

כשמדברים עם בן הזוג את השפה של "אני" תוך קבלת רגשותיו, זוכים ליותר הקשבה ואמפטיה.

ותנסו לברר אם יש כרגע עוד קשיים ששווה לשוחח עליהם וללבן אותם ביניכם.
    את יכולה לפרגן לו ולומר שאת נמשכת אליו ואוהבת אותו, ממקום של פרגון אך מה מפריע לך ומה חשוב לך ויעשה טוב ליחסים...

מאחלת לך בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו