לא מצליח להקשר לאף בחורה שיוצא איתה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מצליח להקשר לאף בחורה שיוצא איתה
    תומר
    19/03/2014

אהלן, אני בן 23 ויש לי בעיה שמתחילה להטריד אותי
    אני יוצא עם בנות, ולא מעט בכלל, אני יכול לרצות נורא את הבחורה, אבל ברגע שהשגתי אותה, אני לא רוצה בה עוד ויורד לי ממנה.
    ההתרגשות אצלי היא דווקא בלהכיר בחורות חדשות, וכשזה קבוע והופך למובן מאליו אני לא שם. לא התאהבתי אף פעם, גם כשהאקסית (היתה רק אחת כזו) התאימה לי בכל מה שרק דמיינתי בבחורה, אבל גם איתה זה לא צלח.
    התחלתי לנסות גם לדחות סיפוקים, לא לשכב עם בחורה למשל, ולקחת את הזמן איתה כדי שארצה יותר, אבל גם זה לא עוזר לי...
    ניסיתי להקדיש זמן אפילו ליציאה רק עם בחורה אחת ולא כמה במקביל, שלושה חודשים עם אותה בחורה אבל זה לא שם, והן גם מרגישות את זה.
    אני רוצה את זה נורא, הרבה אומרים לי כשזה יבוא- זה יבוא, אבל לעזאזל אני רואה חברים ואנשים שמכירים כמות הרבה יותר פחותה של נשים ומוצאים את הבחורה שתתאים להם ודי שמחים מזה, אולי הם מתפשרים, אולי הם לא.. אבל בכל אופן, מה עליי לעשות ? אני רוצה להרגיש.
    כל עצה תתקבל בברכה

תודה, תומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

רונית
    19/03/2014

תומר
    נראה לי שברגע שתכיר בחורה שתעשה לך ״ חיים קשים״ הכל ישתנה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגדיר לעצמך מה המטרה!

מישהו שהיה שם
    19/03/2014

תומר היקר,

כאשר אתה ניגש לעצמך ומברר מהי המטרה שלשמה אתה צריך את הקשר, מה התשובה..... כי לכולם יש קשר? שמישהי תשלים אותי? להקים משפחה?......

כניסה למערכת זוגית כוללת אחריות הדדית, ללא קשר לחסרונות שלי, וללא תלות בקשר הסביבתי עם המשפחה והחברים. כדי להיכנס למקום שאתה רוצה בו, ומנסה באמצעים טכניים להגיע אליו, צריך לשנות את המחשבה בנוגע לזוגיות.

בכל אופן, עצה לי אלייך,
    תחפש בתוך הנשמה שלך מה גורם לך לשמחה, איזה סוג מוזיקה באמת אתה אוהב? מה ההשקפה שלך לחיים? מה גורם לך להתרגש, ולבכות? מה מכעיס אותך? וכו'..... וכשאתה מגיע לקשר תדבר על הנושאים האלה... תפתח את עצמך לתוך הזוגיות ואז... כשהלב באמת פתוח, מישהי תצליח להיכנס!

בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה לאחר שההתרגשות פגה?

טלי צרקינסקי
    19/03/2014

תומר שלום,

אתה בחור צעיר, יתכן ומה שאתה מתאר קשור לגיל, בו אתה רוצה יותר לחוות ריגושים ועוד לא להתחייב, אפשרות אחרת היא הרצון להיות בעמדת ה"כובש" וההתרגשות שזה מסב לך ולאחר שאתה "כובש" והפרפרים מעט יורדים, אתה רוצה לכבוש את המושא הבא. מה שמניע אותך הוא עצם ההתרגשות, אלמנט הלכבוש, הפרפרים, המסתורין הראשוני וכשזה נכנס לשגרה או הושג, אתה מאבד עניין ואז נכנס "לופ" חדש של רצון לחוות זאת שוב..

אתה גם מציין "אני רוצה להרגיש" ושאתה מרגיש בשלב מסוים שזה מובן מאליו.
    אני נוטה ללכת לכיוון הזה.

ראשית כל, המודעות שלך היא כבר דרך ניכרת להצלחה.

אתה רוצה להרגיש, אתה מדבר על רצון לשינוי.
    ניתן לעשות זאת.

בטיפול אישי ניתן לבדוק על מה "מתיישבים" דפוסים אלו, האם יש חשש מהתחייבות/אינטימיות (מעבר למיניות) ועוד.

בהחלט שווה בדיקה מקצועית - זה לא שאתה לא בסדר, אך שווה לראות מה קורה לך מבחינת הקשרים לך ודפוסם ולעבוד על מה היית רוצה להמשך החיים.

זה לא חייב להיות משהו ארוך טווח.

מאחלת הרבה הצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו