מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלטה גורליתs.g07/04/2008
היי, אני בחורה בת 28 נשואה שש שנים היינו חברים שנתיים יש לי ילדה בת 4.5 כשנה לאחר לידת ביתי מצאתי את עצמי ברומן לוהט במשך כשנה וזאת כי הרגשתי שבעלי לא מתקשר אותי לא מבין אותי , כמות הסקס והשנקיות ירדו מצידי , לא יכלתי לסבול את מגעו של בעלי, גם לאחר סיום הרומן , מיצידי ניסיתי לחזור " למוטב" עם בעלי לא ע"י ייעוץ אלא שינוי בגישה לחיים ניסיתי להיות חמה מפנקת אוהבת אך זה לא הצליח הגעתי למצב שאני מחכה שבעלי יירדם בסלון וכך אוכל לברוח מסקס, וגם אם היינו עושים סקס לא יכלתי כ"כ שהוא ייגע בי או ינשק אותי וככה היחסים התקררו, אין לנו נושאי שיחה משותפים אם אנחנו יוצאים לבית קפה אין לנו על מה לשוחח כל אחד ישן בצד השני של המיטה, ושנים שלא התכרבלנו וראינו סרט ביחד, אני מרגישה זקנה איתו וממורמרת, אני רוצה לציין שאני נראית פצצה מכל הבחינות ותמיד מקבלת הצעות ותמיד מתחילים איתי.
לפני כחמישה חודשים הכרתי מישהו התפתח רומן של חודשיים ואז הרגשתי שאני נחנקת ואמרתי לבעלי שיעזוב את הבית כי זה נגמר( בעלי לא הופתע כי זה משהו שתמיד אני אמרתי לו שייקרה) כרגע אני עדיין עם החבר הוא אוהב אותי מאוד ואני אותו יש לנו כימיה טובה סקס מעולה הוא מפנק עוזר קונה מפרגן , למרות שבעלי אבא מעולה אבל היחסים שלנו הזדקנו מאוד.
אנחנו בהליכי גירושים כבר חתמנו על הסכם גירושים די בקלות הבעל אפילו לא ניסה להילחם, ובסוף החודש יש לנו דיון נוסף כנראה קבלת הגט. אני במצב שעכשיו אני מתחילה לחשוב שלא עשיתי מספיק למען הקשר ורגשיי האשם מחלחלים בי, אני גם לא יודעת איך לספר לחבר שזה נגמר דרך אגב הוא רווק, ומוכן לקבל אותי כמו שאני וגם משפחתו שכבר הכרתי... מצד שני האם להגיד לבעל שבגתי בו, למרות שהוא עידכן אותי שאם היה לי משהו בשלושה חודשים שהוא לא גר בבית אז אין לנו סיכוי, אני בבעיה רצינית כי אם בעלי חוזר הבייתה זה לנצח ואני לעולם אני לא יעיז לדבר יותר. אני עובדת עצות ומרגישה שהחבר טרם ודחף אותי לעשות את הצעד כי הוא מעוניין בי ולא מוכן לוותר, הייתי בתקופה לא טובה והוא היחידי שהיה ליידי, מה לעשות??? הדבר היחידי שעולה לי בראש זה לקפוץ מהגג. תודה המיואשת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטה גורלית
יהודית ברגמן08/04/2008מיואשת יקרה,
בכדי לקבל את ההחלטה הנכונה, פרטי לפרטים את התהליכים. זו הצעתי: את בעלך את הרי כבר לא רוצה. היחסים זקנים, אין אהבה , משיכה ואין תקשורת. האם את רוצה להמשיך בחיים כאשה כבויה ? אין לך סיבה לספר לו על הבגידה. השלימי את הליכי הגט, היי שלמה עם הבחירה לסיים את הקשר ולגבי החבר.. אל תזדרזי בשום מקרה, שיקלי היטב את צעדיך בהמשך ..."צעד צעד" .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)