איך לפתח שיחה על דברים שמפריעים לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לפתח שיחה על דברים שמפריעים לי
    עומר
    30/03/2014

שבוע טוב
    אני יוצא עם בחורה חודש
    אני מרוצה ממה שמצאתי אך יש כמה דברים שמציקים לי ונראה לי ואיני יודע איך לדבר אליהם
    כמו ריח בפה מסיגריות שממש מפריע לי במיוחד אחרי שהפסקתי לעשן
    שיערות באף
    מה עלי לעשות ואיך תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלב ראשוני של הקשר וכנות

עדי בדיחי
    30/03/2014

שלום עומר,

ראשית צריך לזכור שלא משנים אדם כ"כ מהר, בטח לא כשמדובר בהרגלים ובהתמכרות לסיגריות. יהיה כדאי לבדוק עם עצמך האם אתה מצליח בכל זאת לתעל את הקשר למקומות חיוביים ולבדוק, האם אופיה של הבחורה ממשיך להקסים אותך על אף החסרונות.

בהנחה והדברים שתיארת ימשיכו להסיח את דעתך ולהציק לך, לרבות משיכה אליה, יהיה כדאי לרמוז בעדינות שאסתטיקה חשובה לך אצל בחורה. על מנת לא לפגוע בה לא הייתי הולכת רחוק יותר.

אם הקשר יצבור פז"מ, ואתה תכיר חברות ומשפחה, אפשר אולי להתייעץ איך לגשת לנושא האסתטיקה. לגבי עישון שהוא נושא פחות רגיש- אפשר בהחלט להגיד לה שבמיוחד אחרי שהפסקת לעשן, הריח מאוד מפריע לך, ואולי אפשר לחשוב ביחד על פתרונות (מסטיק, סוכריית מנטה, לנסות להפסיק לעשן).

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו