מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לפתח שיחה על דברים שמפריעים ליעומר30/03/2014
שבוע טוב
אני יוצא עם בחורה חודש
אני מרוצה ממה שמצאתי אך יש כמה דברים שמציקים לי ונראה לי ואיני יודע איך לדבר אליהם
כמו ריח בפה מסיגריות שממש מפריע לי במיוחד אחרי שהפסקתי לעשן
שיערות באף
מה עלי לעשות ואיך תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב ראשוני של הקשר וכנות
עדי בדיחי30/03/2014שלום עומר,
ראשית צריך לזכור שלא משנים אדם כ"כ מהר, בטח לא כשמדובר בהרגלים ובהתמכרות לסיגריות. יהיה כדאי לבדוק עם עצמך האם אתה מצליח בכל זאת לתעל את הקשר למקומות חיוביים ולבדוק, האם אופיה של הבחורה ממשיך להקסים אותך על אף החסרונות.
בהנחה והדברים שתיארת ימשיכו להסיח את דעתך ולהציק לך, לרבות משיכה אליה, יהיה כדאי לרמוז בעדינות שאסתטיקה חשובה לך אצל בחורה. על מנת לא לפגוע בה לא הייתי הולכת רחוק יותר.
אם הקשר יצבור פז"מ, ואתה תכיר חברות ומשפחה, אפשר אולי להתייעץ איך לגשת לנושא האסתטיקה. לגבי עישון שהוא נושא פחות רגיש- אפשר בהחלט להגיד לה שבמיוחד אחרי שהפסקת לעשן, הריח מאוד מפריע לך, ואולי אפשר לחשוב ביחד על פתרונות (מסטיק, סוכריית מנטה, לנסות להפסיק לעשן).
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)