מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה חשוב?קרן12/04/2014
אני עם בן זוגי יותר משנה וגרים ביחד
הוא אוהב אותי ולהרגשתי עדיין מאוהב
אנחנו מאוד שןנים אבל מגלים פתיחות ורצון לשלב
אבל עיקר העניין שיש דיבורים מצידו על עתיד
והמשפחה שלו ממש התחברו אליי וגם אצלי מקבלים ומרוצים מהקשר
אבל אני לא בטוחה שהיום יום מספק אותי
הרבה עסוקיפ כל אחד בעולמו ואין עומק מצידו
אני לא בטוחה מה צריך כדי לדעת זה האחד בטוח
כי אולי אני מפספסת חיבורים עם כאלה שיותר
יהיו דבריפ שאולי פה אין. היו לי עוד שתי מערכות יחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות לחידוד
טלי צרקינסקי12/04/2014קרן שלום,
מספר פרטים שאני אעלה כאן גם ככיוון עבורך לחשוב עליו וגם את יכולה לחזור אלי עם תשובות יותר מפורטות למענה רחב יותר כאן.
בני כמה אתם?
חשיבה לקראת צעד קדימה לקראת עתיד עשוי להביא חששות ולהציף שאלות כמו: האם הוא האחד? האם משהו חסר לי? ועוד. זה בסדר גמור.
גם לא צריך להיות 100% בשלמות עם קבלת החלוטה אלא מספיק בשלמות ובטוב שהוא האדם עבורך לזוגיות.
מה חסר לך במערכת היחסים? מה היית רוצה יותר שיתקיים בה אם את יכולה לפרט (ציינת משהו לגבי עומק מצדו. האם את מרגישה שיש לך איש שיחה? חבר קרוב?)
נסי לחשוב על הדברים הטובים שיש לך בקשר ועל מה את מרגישה שאולי היית רוצה שעוד יהיה בקשר ואת יכולה לחזור אלי עם כל זה לתשובה יותר מפורטת.
באשר להשוואות עם חברים/זוגיויות קודמות. זוגיות אחת אינה דומה לשנייה. לכל זוגיות האיכות שלה ולכל אדם מכלול התכונות הטובות והפחות טובות שלו. איש אינו מושלם והשאלה עם מה ועם מי אנחנו מוכנים להשלים כבני אדם בבחירות שלנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)