מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא שלוקרן12/04/2014
בהמשך להודעה הקודמת
אני בהתלבטות גם בגלל אמא שלו
היא נדחפת לדברים שמעצבן אותי
אנחנו ילדים גדולים
הוא עדין נתמך על ידם וזה מציק
המשפחה שלי מאוד חופשיה ומאפשרת
ולא מתערבים ניגוד לאמא שלו
אנחנו בקשר טוב אבל יש דברים שהיא לא יודעת
אז מה היא מתערבת
לא יודעת אם יש לי כח אליה בתור חמות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להצמיד לשרשור הודעות קודם - הסבר
טלי צרקינסקי12/04/2014קרן שלום,
האם הודעתך, אליה את מקשרת את הודעה זו נכתבה מזמן?
אם כן/לא ואת מוצאת אותה האם את יכולה להצמיד הודעה זו לשרשור של ההודעה הקודמת, כך שרצף ההודעות יקרא יותר נכון?
(במקרה זה, השרשור, אף אם נכתב בעבר, "יקפוץ" למעלה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טלי צרקינסקי12/04/2014קרן שלום,
עונה כאן לאחר מענה בהודעתך הראשונה.
בנושא האימא, יהיה כדאי לשוחח אתו בצורה מכבדת מה היית רוצה שיהיה ולשמוע מה קורה לו בקשר אתה.
כשיש זוגיות, ההורים גם חלק מהזוגיות במובן הרחב של המילה כי הם חלק מהמשפחה, אין זה אומר שאין גבולות ושאין לכם מקום של מערכת היחסים שלכם לבד ואילו דברים שבהחלט אפשר לשוחח עליהם ביניכם ולהחליט איך את משמרים את המקום הזוגי וכן מכבדים את האימא, אך לא בצורה שתחדור לכם אל תוך הזוגיות.
מה שחשוב הוא שביניכם תשורר הבנה, הדדיות, קבלה ואכפתיות, משם אפשר להצליח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)