אשתי טסה לחול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשתי טסה לחול
    אני
    18/04/2014

שלום,
    הסיפור שלי קצת מוזר.
    אני ואשתי יחד כבר 6 שנים , מתוכן 3 נשואים.
    נקלענו לחוב די גדול לאחר החתונה , העניין הכספי תמיד העיק עלינו , ואשתי תמיד האשימה את ההורים שלי בהפסד הכספי.
    שנה לאחר החתונה חזרתי ללימודים , אשתי בהתחלה פרגנה מאד , אבל בהמשך שנאה את המחשבה שאני לומד ומתפתח "על חשבונה" .
    בשנה הראשונה של הלימודים הייתי מאד עסוק בלימודים , וקצת הזנחתי את אשתי , ההזנחה היתה דו כיוונית , היא בדיוק התקדמה בעבודה , והפכנו לשותפים לדירה ולא בני זוג.
    תוך כדי השנה התברר לי שאשתי הכירה מישהו בעבודה
    שחיזר אחריה נמרצות , וכשגליתי ,נתתי לה אין סוף הזדמנויות לבוא ולספר עד אותו יום שכבר לא יכולתי והתפוצצתי... התברר לי שהיא התאהבה בו וגם קרה משהו בינהם.
    עברנו תקופה לא קלה של שיחות "דרכינו לאן " , אני לא בנאדם אטום ולקחתי אחריות על מה שקרה , אני הזנחתי היא הזניחה וקרה מה שקרה.
    ניסינו להתגבר והצלחנו להמשיך הלאה , למרות שכל פעם עלו השאלות "אולי אנחנו צריכים הפסקה ", " אולי נישואים זה לא בשבילנו", " אולי נתגרש " וכו'.
    לימים היא קיבלה הצעה לעבודה בחול , עבודה שהיתה אמורה להיות ל 3 חודשים ובסוף התארכה ל 16 חודשים
    ( היא עדיין שם) יש לה נטיה לברוח כשקצת קשה.
    החלטנו שנעשה הפסקה כשהיא שם.
    לימים הכרתי מישהי חדשה ,6 חודשים מהיום שהיא טסה, וטוב לי.
    לפני כמה ימים דיברתי עם אשתי , ומבחינתה הכל הסדר היא חוזרת והכל כרגיל .
    אני לא יודע מה היא עושה שם אבל מרגיש "על אש קטנה",
    ולא בדיוק סומך עליה.
    אני לא יודע מה לעשות , מה שכן לא רוצה לחזור לחיים הקשים שהיו לי לפני שהיא טסה.
    לא הסתרתי כלום מהבחורה החדשה שהכרתי , היא מוכנה לחכות עד שאסיים את הקשר שלי עם אשתי , אבל אני לא סגור עם עצמי , ולא יודע מה אני רוצה , מה שכן מרגיש תקוע ולא יכול להתקדם.
    לא רוצה לפגוע בשתיהן , אני משדר שהכל כרגיל אבל מתפוצץ מבפנים.
    מה שכן חייב להגיע להחלטה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי טסה לחול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב מורכב - מה עושים?

טלי צרקינסקי
    18/04/2014

אני שלום,

המצב מורכב.

יש כאן מספר דברים -

ראשית - האם החלטת כבר שאתה לא רוצה לתת הזדמנות לזוגיות עם אשתך? מה העמדה של אשתך? האם שוחחתם על כך? אני מבינה שבטלפון ציינה שהכל כרגיל.. אך צריך משהו מעבר לשיחה טלפונית.

זה כיוון אחד.

ברור לי שהייתה כאן פגיעה ותקופה שהזנחתם מעט את הזוגיות והיו מתחים סביב נושאים כלכליים ובנוסף, מה שקרה לאשתך במקום העבודה והפגיעה הזו שקרתה באמון.

אז נקודה אחת היא האם רוצים ללכת בכיוון של לשקם את הקשר ולבחון אותו מהבסיס ולבנות משהו חדש היום ממקום חזק וטוב? אין ספק שיש כאן עבודה ותהליך וכן תצטרך להיפרד מחברתך אם תרצה את הכיוון הזה.

מאידך, זה לא פשוט אם אשתך בחו"ל ואתה בחוסר ודאות וגם נמצא בקשר עם אישה שיש לך רגשות כלפיה.

סיום קשר כרוך גם בחלוקת רכוש, משמורת ילדים (אם יש אך לא ציינת זאת), וכו'.. בוודאי שאם לא מעוניינים להישאר יחד אז עושים זאת ונפרדים.

אני בהחלט מבינה למה אתה כותב שאתה "מתפוצץ מבפנים" אתה למעשה משקיע אנרגטית בשני נשים שני קשרים (אף שאחת בחו"ל)...והלבטים הם לא קלים.

הצעתי אליך היא לא להישאר עם כל זה לבד. זו לא החלטה פשוטה והייתי מציעה לך שמישהו מקצועי ילווה אותך בה.

אני מציעה לך לפנות למטפל/ת שהוא גם מטפל/ת זוגי/ת (תלך לבד) וזה יעזור לך לעשות סדר בכל מה שאתה מרגיש/חושב/חווה ועוד.. לקראת קבלת החלטה מושכלת ונכונה עבורך.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפרדתי

אני
    24/04/2014

אז זהו נפרדתי מחברתי. ההרגשה הכי שפלה שהייתה לי אי פעם.
    להגיד שאני שלם עם זה ? רחוק מזה.
    סיימנו בזה שהיא אמרה לי תשכח ממני , תמשיך הלאה כמו שאני עשיתי...
    תחושת ההחמצה והגעגועים אוכלים אותי מבפנים, האם יכולה להיות כזאת התאהבות אחרי חודש?
    היא כינתה אותי כבעל נטייה להרס עצמי , היא צודקת עד שהיה לי קצת טוב אחרי כל הטראומות שעברתי מהצבא ועד לחיי הנישואים הרסתי את זה.
    אני יודע מה מחכה לי עם אשתי , כנראה שלא אדע מה חיכה לי עם חברתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו