מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר תקשורתאורפז22/04/2014
שלום רב,
אני גבר בעל מערכת יחסים עם גבר מחו"ל.
מאורסים שנה.בתכנון הוא אמור להגיע לעבור לגור פה עוד כמה חודשים
בזמן האחרון כ3 שבועות בערך עד 4 שבועות לא ניהלו שיחה.
רק הודעות בפלאפון,וגם זה בקושי ממנו הגיע.בתחילת החודש שלח לי תמונות של אחיו ושל הילדים של אחיו תמונות שלראשנה אני רואה.
והיה בסדר.הוא חלה דיברתי איתו ממש מעט בשיחה הוא אמר שאין לו מצב רוח והוא חלש.וכל פעם כמובן שהתעניינתי לשלומו,לאחר מכן הוא אמר שהוא עייף אחרי עבודה ולא יכול לדבר.אחר כך לפני כמה ימים הוא הבטיח שנדבר ולא הגיע לשיחה לא בטלפון ולא באינטרנט,יום למחרת גם כן,ויום לאחר מכן שאלתי אם אפשר להתקשר והוא אמר שכן ואז נגמרה לי הבטריה אז הוא הגיע למחשב ושם הוא אמר לי משהו קרה? something wrond?,תעשה את זה קצר, אמרתי לו,לא.הכל בסדר אצלך? הוא אמר כן ושהוא עייף ,אמרתי לו בסדר.אפשר לראות אותך את הפנים שלך לפני שאתה זז לישון הוא השיב לי בייבי בבקשה מחר אני עייף,אמרתי לו בסדר הוא ניתק ושלח לי בפלאפון הודעה מצטער בייבי ,אני מאד עייף,המחר הגיע ולא היתה שום שיחה ! וגם לא למחרת ! אני לא יודע מה לעשות באמת לא יודע מה לעשות....
מעיין חוסר אי וודאות.הוא לא יזם הודעות מיומתו אז שלחתי לו בוקר טוב יום טוב ואוהב אותך והוא החזיר לי בחזרה.וגם בלילה..
והיום החלטתי לשלוח לו איימל להגיד לו שאני מתגעגע לקול שלו ומה קורה? והוא עדיין לא החזיר לי תשובה.
הראש שלי מלא בדברים וכמובן פחדים
למה זה ? הוא לא עונה לי אפילו לשאלות שאני שואל אותו
אין לי מושגגגגג
פרטנר כזה אני לא רוצה פרטנר שמתנהג ככה
ומצד שני צריך לדעת את הסיבות לכך
פעם אחת שהוא עשה לי את זה זה היה כשהוא עשה מדיטציות מבוקר ועד ערב.אני לא יודע אם זה שוב פעם זאת הסיבה.... כי כעת הוא עובד
אז בערב לעשות ללא הפסקה אין לי מושג.
אני בחוסר וודאות
מה עושים?
והאם אני אולי אובסביסבי אליו?
אולי הוא לוקח אותי כמובן מאליו?
אולי אני יותר מדיי דרמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלתי אפשרי להמשיך כך.. יש לדבר
עדי בדיחי24/04/2014שלום אור,
נדמה לי שבעבר קיבלת מענה על השאלה הזאת.. ואחזור על עיקר הדברים:
1. מגיעות לך תשובות מה קורה.
2. יש משהו שקורה בגיזרה שלו לא מאתמול וההתנהגות לא תואמת אדם שמתכוון להתחייב אליך בהמשך.
3. המרחק הוא רב מאוד ועל כן השליטה בקשר ובוודאות שלך היא מינימלית. לכן אמון, במצב כזה של מערכת מעבר לים, הוא קריטי והכרחי ביותר מעבר לכל קשר אחר שמתנהל קרוב. הוא גם צריך להבין את זה.
4. יש להעביר את המסר שההתנהגות הזאת תוביל אותך בסופו של דבר להבין שזה לא מתאים, וכדאי לדבר על כך בהקדם כדי לשחרר אותך מהמועקה הזאת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
אורפז25/04/2014שלום רב,
תודה על התגובה
קיבלתי ממנו הודעה לפני כשעה.
שהוא מתנצל שאין לו לאחרונה זמן בשבילי
שהוא הולך אחרי העבודה לאיזה שהוא מרכז להתנדב
ושהוא יצור איתי קשר בקרוב,ברגע שהוא יצור איתי קשר
אז אגיד לו כמובן שזה לא יכול להמשך ככה ושאם זה ימשך ככה
אז זה יפסק.
תודה רבה על המענה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)