מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להתחיל עם בחור ואם בכלל?מעיין23/04/2014
היי, אני רוצה עצה באיך להתחיל עם בחור שמוצא חן בעיני? אני והוא עובדים ביחד אבל אני עוזבת בסוף החודש, אז חשבתי שאם כבר לא נעבוד ביחד אפשר אולי להתחיל איתו כי כבר מלא זמן אני רוצה ולא מצליחה כי אני לא בטוחה בעצמי ועם בטחון עצמי נמוך...במיוחד עם גברים. הוא מפלרטט איתי לפעמים והוא יוזם לא אני. אבל משום מה אני קופאת במקום ולא מצליחה להגיד לו כלום. אז בזמן האחרון הוא כבר לא כל כך מפלרטט. איך אפשר בלי להלחיץ אותו לרמוז לו שאני מעוניינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי העזיבה אפשר לנסות
עדי בדיחי24/04/2014שלום לך,
אני מציעה לחכות לעזיבה שלך- קודם כל אולי האירוע הזה יהווה טריגר והוא יחליט לעשות צעד.
ואם לא, אפשר אחרי העזיבה ליזום אס.אמ.אס מצידך, ולשאול בשלומו עם קריצה, או להגיד שאת באיזור העבודה ואולי בא לו קפה.
זה הכל. זה לא מסוכן וחושף מדי אותך, ומצד שני זה כן יכול להסביר לו שאת מעוניינת בקשר שגם לא קשור לעבודה. חכי לאות ממנו. אם האות לא יגיע לאחר ההודעה, סביר להניח שהוא פחות מעוניין. ואם כן - מה טוב ומה נעים.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחור אין את הפלאפון שלי
מעיין24/04/2014היי עדי, תודה על התגובה, הבעיה היא שלבחור אין את הפלאפון שלי, אז הוא לא יכול אחרי העזיבה שלי ליזום משהו. לי כן יש את הפאלפון שלו אבל אני מפחדת להתחיל איתו בשיחה או אס.אמ.אס כי לדעתי זה ישיר מדי, ובחורים לא אוהבים את זה, ושלא יחשוב שאני קלילה בלשון המעטה. אולי כשאני אעזוב ביום האחרון אולי אפשר להגיד לו משהו כמו: " נישאר בקשר בפייסבוק? איך אתה מופיע? " ואז תהיה לו גישה אליי ואם יזום אז הוא מעוניין. אפשר? מה דעתך? או משהו אחר שחשבת עליו. אל אין לי אומץ להזמין אותו לקפה ... תודה ויום מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מור24/04/2014הי.אני תמיד בחרתי את הבחורים שלי.ולבעלי-הכנסתי מס' שלי תוך כדי משחק בפלא שלו...אז קדימה.לא יחשוב שאת קלילה מידי,לא.להיפך,יעריך את האומץ!!!
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח...תודה על התגובה...חומר למחשבה.
מעיין24/04/2014היי...נתת לי רעיון...אם רק היה לי אומץ...הפחד הוא מהתגובה שלו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
מור25/04/2014להיפך!!לפי תגובתו תראי אם מתאים לו או לא.אני תמיד בגישה ישירה-מאוד עוזר!!
רוצה-נמשיך,לא רוצה-לא צריך,ביי!!הבנת??למה לך לסבול ולחפור בעצמך??
בסמס ראשון תכתבי:"היי,מה נשמע?"
יענה"מי זה?"
אז תגידי ש"שמה,כבר לא זוכר אותי??לא טוב!!אני--....."
הבנת??לא מחייב אפילו דיבור ראשון.אם יתקשר-אל תעני.רק סמסים.ומשם תתקדמי לפי אינטואיציה..
בהצלחה.אם יש עוד שאלות-אשמח לענות.
ותעדכני כמובן!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא לענות אם יתקשר?
מעיין25/04/2014השאלה שלי למה לא לענות אם יתקשר? הרי זה מה שאני רוצה -שיתקשר! אני לא רוצה לשחק משחקים איתו. אני אעדכן...חחח...תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מור25/04/2014כי לדבר זה ממש צריך אומץ.ויכול להיות שיגיד לך ישר שלא מתאים לו...
זה לא הדבר הכי נעים לשמוע..נכון?
לפחות אם יגיד נגיד שלא מתאים לו בסמס,זה נראה לי פחות פוגע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת..
מעיין25/04/2014את צודקת...בסמס פחות מעליב. ..מקווה שיגיד לי משהו כמו בואי נדבר על כוס קפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף לא עזבתי את העבודה. ..
מעיין07/05/2014לא עזבתי את העבודה בסוף אבל הוא עוזב חחח... ביום חמישי. ..אז אני מחכה כדי לסמס לו...מה לרשום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)