לא יודעת מה להחליט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה להחליט
    סמדר
    26/04/2014

שלום רב, נשואה מיזה שנתיים פלוס ילד ובהריון בחודשים מתקדמים.אני עובדת בעבודה שמרוחקת מהבית.זמן נסיעה בערך,שעתיים הלוך,שעתיים חזור.זה במקרה שאין פקקים.חוזרת עייפה וצריכה לטפל בבית ובילד לעומתי, בעלי עובד בעבודה שקרובה לבית.10 דקות נסיעה.הוא לא ממש עוזר,ורוב הנטל עליי.אני מאוד מעונינית לעבור דירה ולהיות קרובה למקום עבודתי.אך בעלי מתנגד בטענה שהוא לא עוזב את אותה עיר.בגלל הוריו. מה עושים????? אני מיואשת. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה להחליט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעלה מספר אפשרויות

טלי צרקינסקי
    26/04/2014

עינב שלום,

מבינה אותך שלא פשוט לנסוע שעתיים לכל כיוון למקום עבודה.

אני חושבת שיש כאן מספר משתנים שנכנסים למערכת השיקולים שלכם ושכדאי לך ולבעלך לשוחח עליהם.

דירה ומיקומה היא משהו חשוב, חשוב שיהיה לכם נוח, קרוב ומקום שאתם אוהבים להיות בו.

האם תזדקקו לעזרה עם הולדת הילד השני שלכם? האם יש כדאיות בכך שתישארו בדירה הזאת מבחינת הקרבה להוריו? (הורייך?)

שיקול נוסף חשוב: האם יש אופציות תעסוקתיות מבחינת המקצוע והתפקיד שלך ושל בעלך במקום המגורים שלכם.

כפי שאת מבינה יש כאן מכלול שלם של שיקולים אשר לוקחים בחשבון את העבודה של שניכם, את גידול הילדים, הקרבה להורים, נוחות בדירה ובמקום המגורים בכלל.

הייתי מציעה לשניכם לשוחח על הדברים כשיש לכם פנאי לכך, להבין מה הצרכים שעולים, לבחון יחדיו ובצורה הדדית את כל השקולים של בעד ונגד ומה חשוב למשפחה, לזוגיות ולילדים בכל המישורים.

אולי יעלו לכם רעיונות נוספים "מחוץ לקופסה" שלא חשבת עליהם עד כה...

מאחלת לכם הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו