מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דעהנשואה29/04/2014
שלום,האיש שאני נשואה איתו. אנו גרים יחד אבל לחוד כלומר ישנים בנפרד אני בחדר השינה והוא בחדר אחר.
יחסים רוב הזמן ללא נגיעות.פעם ב.יחסי אישות.יש שיתוף בכסף.חשבון משותף 2 משכורות.משתמש במכשיר הקלטה סמוי
אחרי לכמה ימים אפסקה ושוב. לאחר תקופה. אני יודעת בבירור .!פעמים שדיברתי איתו טען שלא יודע איך לדעת אותי,פעם צילמתי.לתיעוד עצמי.לא ידעתי איך להגיב לרוב כמו תמיד פני לטובה. בכל הפעמים אני פגועה לעצמי . למה אני לא חזקה יותר
הוא צוחק עלי? /הוא רוצה לשחק איתי / חסר לו ריגוש? אולי?.אין לי איתו כמעט קירבה משום סוג חוץ מענין רכישת מוצרי מזון.
שאלה פה ושם על הילד.בן 5.אין שיחות על חשבון הבנק על ראיה קדימה בנישואים בזוגיות.בגיבוש הבית בלטייל ברומנטיקה
מתיחסים ,מ"למעלה" רק כדי להמשיך רולינג כי כך זה. עד ש....אנחנו בסביבות גיל ארבעים וחמש.
מתיחס אלי כמו עוזרת בית .תודה לאל שאני עובדת אך הוא במראה שלו ובמנטליות היום יומית אינו מתאים לסוג החיים שלי
בבוקר. ואחרהצ וערב הוא עסוק בעבודה שלו. וכך שאין לנו על מה לדבר .אחר העבודה מטפלת בילד כמה שאפשר.
ומחכה שיבוא הבוקר . לחיים הוירוטאלים. נהיגה מהנה ברכב שלי. עבודה שאני אוהבת אבל אני מתעייפת ממנה לפעמים.
הייתי בפגישות ייעוץ פרטני בתוך זוגיות לנסות לחזק את עצמי . היה בסדר אבל לא משמעותי . באתי לפגישות סיפרתי הבעתי את עצמי כפי שרציתי אבל כלים וביטחון נלמדו אבל הפגישות הגיעו למבוי כי היה שינוי נקודתי אבל לא ארוך טווח אני כזאת שאוהבת לראות תמיד את הטוב כי בחוץ לא כך .לא כך באנשים בגברים בכסף סיפור ראשון לא יהיה כמו השני אם בכלל. אז אם נשארים יחד אז צריך לעשות אותו כמה שיותר נכון והכי טוב שאפשר ממש. כי לא כדאי לאף אחד להתחיל מחדש.לא בגיל הזה בכל אופן.מה דעתך איך אני אמורה להגיב. לטובתי.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול זוגי
טלי צרקינסקי29/04/2014מאי שלום,
מכל מה שאת מעלה כאן, נראה שאתם מתמודדים בזוגיות עם לא מעט דברים...
אמון, הערכה, אינטימיות, תקשורת ועוד..
חלק מהם הם בסיס מאד חשוב בכל ליצירה של זוגיות ולקיום שלה.
ציינת שהיית ביעוץ זוגי לבד. זה גם בסדר לעשות אולם מן התמונה שאת מעלה כאן, נראה שכדאי ששניכם ביחד תיגשו לטיפול זוגי להעלות שם את כל הדילמות ולבחון את מה שניתן לעשות על מנת לשפר את הזוגיות בכל מה שתיארת כאן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)