לא יודעת מה להחליט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה להחליט
    סמדר
    01/05/2014

שלום רב,אני נשואה שנתיים וחצי.פלוס ילד בן שנה. ובהריון מתקדם. הבעיה עם בעלי,זה שיש לו נטיה לשקר ולהתווכח על כל דבר.אתן כמה דוגמאות.כמו למשל,אם הוא החליף טיטול לילד.הוא אומר כן! לאחר בדיקה אני מגלה שלא. כמו למשל,אם הוא שתף את הבית. אומר כן! ואני מגלה שהוא שיקר. ועוד המון המון דברים.עלי לציין,שאני עובדת מאוד קשה ביחס אליו.בחוץ ובבית. הערתי לו מס פעמים על השקרים שלו.שזה קשה לי,ואין שום יוזמה מצידו, להפסיק עם זה. אני ממש מיואשת,לא יודעת מה לעשות.שאלתי היא.מדוע משקרים כל הזמן,על כל דבר הכי קטן? ממה זה נובע? חושבת לפרק את הנישואין. פשוט מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה להחליט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטומים

עדי בדיחי
    01/05/2014

הי לימור,

להערכתי ה"תחמונים" האלו הם סימפטום למשהו אחר. כלומר, לפעמים לא קל לנו להגיד משהו ביקורתי לבן הזוג ופשוט מתנהגים זאת באופן אחר.

יתכן ויש דברים על ליבו במערכת הנישואין וזוהי דרכו לעורר את תשומת ליבך. לא במודע כמובן, מבחינתו. ברגע ש"תעלי" עליו יהיה דיבור ושיח והוא יהיה במרכז העניינים ולא הילד/ים. לפעמים האב הטרי עלול להרגיש מאוד נזנח וננטש במערכת היחסים וכשאת בהריון נוסף אני מניחה שאצלו זה מועצם אף יותר.

אולי שווה לדבר דווקא על זה. מתי הוא עצמו יכול להיות במרכז העניינים אצלך, ולמה הוא מרגיש צורך לשקר כך. הרי ברור שתגלי אותו. בשתי הדוג' שהבאת מדובר בשקרים לא מתוחכמים אלא במשהו שאת מגלה תוך כמה דקות.. ולכן להערכתי מדובר בהתנהגות שבאה לבקש ממך משהו. עלייך לחפש את המשהו הזה, ולדבר איתו על כך. אני לא בטוחה שזה לא מבחן לזוגיות שלכם, ואין לי ספק שזה סוג של משבר שיכול להצמיח אתכם בדיוק לפני הלידה השניה.. בשעה טובה ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בדיוק כך!

סמדר
    06/05/2014

שקרן כרוני. ניראה לי בעיה נפשית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו