אישה שמכורה על בעלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אישה שמכורה על בעלה
    מאיר
    01/05/2014

שלום לכולם. אני נשוי באושר לאישה טובת לב חכמה יפה וצדיקה ומאוד אוהב אותה וגם היא...
    יש לי איך נומר בעיה קטנה שאצל רבים זה יהיה ברכה. אישתי מאוד מאוד רוצה שאני אהיה בקרבתה , למשל שאני הולך לעבוד היא מתעצבת ומבקשת שאשאר עוד קצת או למשל למילואים היא ביטלה לי את המילואים כדי שלא אעזוב אותה, או למשל לצאת לחו"ל ליומיים שלוש זה אסון מבחינתה... ( הייתי באומן בראש השנה וחמי אמר לי שכל החג היא בכתה מגעגועים אלי...)
    רציתי לדעת איך אפשר לגרום לה להיות פחות לחוצה ומכורה כלפי ולתת לי לפעמים לצאת או ללכת לעבוד בלי שתבכה לי ליד הדלת??? חשוב לציין שהיא לא בדיכאון או דברים אחרים. אלא פשוט רוצה להיות בחברתי תמיד
    אשמח לשמוע עצות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישה שמכורה על בעלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלות? יצירת אמון?

עדי בדיחי
    01/05/2014

שלום מאיר,

חסרים לי מספר פרטים-
    בני כמה אתם, כמה זמן אתם נשואים, והאם יש ילדים.

אענה לגבי מה שציינת:
    אולי בעיני אחרים זוהי צרה של עשירים אבל אני מזהה שאצלך הדבר מחסיר מתחושת החופשיות שלך ואתה חש מצפון מסוים עקב התנהגותה.

ראשית, יתכן ויש בה מידת תלות כלפיך. יתכן ואיתך היא חשה הכי בטוחה וכשהיא לבד היא יותר בחרדה. צריך לבדוק את זה גם מול דמויות אחרות משמעותיות כמו אחות, חברה קרובה או אמא. יתכן ואם מדובר בשנה ראשונה לנישואין- היא מנסה לבדוק עד כמה אתה מגוייס לה, ולפיכך גם נבנה האמון שלה כלפיך. כלומר היא מאתרת רמזים שאתה שלה, ולאט לאט בונה אמון- זאת גם אופציה.

לגבי אומן- אני יכולה להבין אשה שבראש השנה לא חוגגת עם בעלה והיא חשה כך. כך שזה לא מקרה קיצון בעיניי. המילואים למשל- זה כן מקרה שהייתי שמה עליו דגש. פה מדובר במשהו שנראה מעט תלותי מדי.

יהיה אפשר לנסות לבדוק איתה זמן מסוים במהלך היום או השבוע שהיא מוכנה "לשחרר" אותך מעט. יש לציין בפניה שעם הזמן ההתנהגות הזאת עלולה לגרום לך לחוש לחוץ מדי, חנוק מדי, וכשיש ב"ה ילדים, זה אפילו מעיק יותר, כיוון שהיא תזדקק לעזרתך גם בנושא הזה.

לסיכום, חשוב על הדברים ונסה להעביר לה את התחושות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

מאיר
    01/05/2014

אנו נשואים 9 שנים ויש ילדים. לגבי דמויות אחרות אני לא ראיתי אותה בחרדה. זה קורה רק כלפי ולעיתים רחוקות כלי הילדים כשהיא לא נמצאת איתם יום שלם וכו...
    היא מוכנה לשחרר לכשעה שעתיים אם יש אירוע או מסיבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו