מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתיחות ביחסים עקב חוסר החלטיותברלי02/05/2014
יחסיי עם בעלי מזה שמונה עשרה שנה מתוחים מאוד לאחרונה,אנחנו כל היום רבים,
שמתי לב שהסיבה העיקרית לכך היא שהוא מאוד מושפע מהסביבה שלו ומרבה להתייעץ עם כל מיני אנשים בעבודה שאת דעתם הוא מחשיב יותר משלי,אנחנו מחליטים למשל על איזה רכב לקנות ולמחרת הוא חוזר מהעבודה עם יציאה שחבר טוב שלו אמר שכדאי או לא כדאי....כל הזמן הוא שואל....ומשנה בהתאם לכך את דעתו כאילו דעתי אינה נחשבת בכלל.....הוא אומר שהוא מתייעץ בדברים שאני לא מבינה...כמו האם כדאי לפנות לקריירה עצמאית בתחום בו הוא עובד או להשאר שכיר...זה משגע אותי אני לא יודעת מה יילד יום ,היום הוא חושב ככה ומחר אחרת.נמאס לי כבר.הוא מסכים איתי ופתאום משנה את דעתו,זה ממש הזוי כבר,אני לא יודעת איך להתנהג,נמאס לי מהוויכוחים...כל היום ההוא אמר וההוא אמר...מה אתה שואל כל דבר את כל העולם?
איך אני יכולה לשנות את התגובות שלי?אני כל היום מתוחה ועצבנית בגללו..!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסות ליצור שיח משותף
טלי צרקינסקי03/05/2014ברלי שלום,
אני מציעה לך לדבר אתו את מה שהעלית כאן בפורום.
נסי ליזום אתו שיחה, בעיתוי מתאים ששניכם יכולים להיות קשובים ותפתחי אתו את הנושא.
נסי לברר מה עולה שם, תשתפי אותו במה את מרגישה, אילו דברים אתם מרגישים שנוח לכם להתייעץ אחד עם השני, אילו דברים לעיתים נוח להתייעץ עם אחרים (שזה גם בסדר).
אמרי לו מה מרגיש לך אם הגעתם להחלטה ופתאום זה משתנה.
נסו לדבר ביחד על כל מה שקורה באשר למה שהעלית.
יכול להיות שהוא אדם שזקוק להרבה חיזוקים מהסביבה והוא לא בטוח בהחלטות שלו
וזה לא בא דווקא ממקום שהוא לא סומך עליך, אך ברגע שאתם יכולים לדבר על עצם הנושא הזה בתוך הזוגיות, זה טוב וחשוב.
ותנסו לבדוק מה עוזר לו/לך/לכם כזוג להגיע להחלטות ותנסו ליצור משהו משותף.
מאחלת לכם הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפלת מוסמכת זוגית ומשפחתית
נורית05/05/2014בנוגע לקשיים שאת מעלה בתקשורת , ניתן ללמוד כלים של הקשבה והעברת מסר אני
לדוגמה : את יכולה לשבת עם בעלך בזמן נוח לשניכם ולבקש ממנו זמן לביחד.
בזמן הזה את יכולה להעביר לו את מסר : " אני רוצה לדבר איתך בנוגע לנושאים הקשורים להחלטות משותפות .... כאשר אתה פונה לאחרים לקבלת עיצה ואינך מתחשב בדעתי .... אני מרגישה כעס/עלבון וכו'.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)