גמילה מעישון עצבים ומריבות..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מעישון עצבים ומריבות..
    ר
    02/05/2014

שלום אני יוצאת עם בחור שכרגע מנסה להגמל מעישון חשיש הוא מקלל אותי ובוכה ומצטער ומאשים אותי שאני גורמת לו לעצבים יש לו קריזות ומצבי רוח ואנחנו רבים המון .. מצד אחד אני נמשכת אליו והוא מפנק לאר'ג ואני מפחדת שאם אני אגמור איתו אני לא אמצע מישהו טוב ממנו לאר'ג ומפנק .. ומצד שני יש לנו המון מריבות והוא מקלל ומנבל את הפה וומצטער ... דיברנו על זה אבל זה לא משתנה הוא מקלל קללות לא יפות רוצה שאהיה זמינה לו 24 שעות ביממה (ואני לומדת ועסוקה יחסית אליו ) הוא עובד אבל יש לו יותר זמן ... הוא קנאי .. אני לא יודעת מה לעשות ומפחדת שאם ניפרד אני אשאר לבד ולא אמצע מישהו טוב ממנו ..ואתחרט .. מה דעתך ??????בתודה ותבורכי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשקול את המשך הקשר

טלי צרקינסקי
    03/05/2014

ר שלום,

מערכת היחסים ביניכם מאד לא בריאה.
    קשר שיש בו אלימות (יש כל מיני סוגים של אלימות, לאו דווקא פיזית, ואלימות מילולית כגון קללות, קריזות, עצבים ומה שאת מתארת גם נכלל כאן).

הוא בעייתי.

ממה שאת מעלה את נשארת בקשר מחשש לא למצוא גבר אחר, חשוב כאן לבחון מדוע? מה גורם לך להישאר בקשר כזה?

האם היו לך קשרים בעבר?
    האם קרה שהיה לך דפוס דומה בקשר?
    יש כאן מקום לעבוד על הנושא של הביטחון העצמי שלך.

אני מבינה שגם אדם שמתנהג את ההתנהגויות שלו, יכול להחזיק גם בחלקים האחרים שאת מתארת כמו: להיות לארג' ועוד, אולם בפועל, להישאר בקשר זוגי עם ריבוי מריבות, קללות, אינך צריכה להיות זמינה 24 שעות ביממה וכל מה שאת מתארת, זה לא מקום שמכבד אותך ולא מגיע לך יחס כזה.

הייתי שוקלת את המשך הקשר לאור מה שאת מתארת וחושבת איך את יכולה לחזק את הפנימיות שלך (ביטחון עצמי, אמונה, עבודה על דפוסים) על מנת כן להכיר בן הזוג שתהיה לך מערכת יחסים בריאה.

כמובן גם שבן הזוג צריך לעבור תהליך אם ירצה להסתדר במערכות יחסים וזו עבודה על חלקים של שליטה בכלל ובכעסים בפרט...

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפלת מוסמכת זוגית ומשפחתית

נורית
    05/05/2014

כפי שאת מתארת, לאיש שאתך יש בעיית התמכרות ושליטה. מניסיוני המקצועי, המצב לא רק שלא השתפר אלא רק יחמיר. מדובר באדם שזקוק לטיפול בהתמכרות ובתיעול כעסים. אני ממליצה לך לבחון לעומק האם את באמת רוצה לחיות בפחד ?
    מדוע בחרת בבן זוג זה ? ואיך את יכולה לשפר את מצבך ? ממליצה לך/לכם לפנות לטיפול .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו