מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להתמודד מה אמור לעשות בנידוןאורפז15/05/2014
שלום רב,
ראשית כל תודה רבה לכם על ההודעות,אתם עוזרים מאד (-:
תודה על התגובות
לגבי הסקייפ ומצלמה.דיברתי איתו,והבנתי הובן לי למה הוא לא אוהב סקייפ.
ודיברנו מיוזמתו לאחר מכן (למרות שלא בסקייפ (-: ).
יש לי שאלה אחרת .קיבלתי ממנו הודעה בערב.היום יום הולדת של .. את השם של הבעל שלו שנפטר לפני 6 שנים.
מדיי פעם הוא מדבר איתי עליו,ומזכיר אותו.בהתחלה בתחילת הקשר הוא היה אומר לי
שאני מזכיר לו מאד את הבעל שלו שנפטר,בהליכה,בדיבור,בעיינים,בלוק.
גם טלפונית היה אומר לי וגם במציאות שכבר נפגשנו והלכנו לים.
אמרתי לו שזה מפריע לי,וזה לא נותן לו מנוחה.ושאני לא רוצה שיעשה השוואות.
שאני מכבד את הבעל שלו שנפטר,ומכבד אותו שהוא זוכר אותו וכ"ו.
ושאין לי בכוונה להתחרות או להיות במקום שלו,ולא תחליף ואני זה לא הוא.
הרבה זמן עבר מאז שהוא דיבר איתי עליו והיום ההודעה הזו פשוט העלתה לי כיוון של
איך להתמודד עם זה?
זה נראה לי שהוא עדיין כואב ומכיל אותו ולא הרפה.
אודה לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגשות טבעיים
טלי צרקינסקי15/05/2014יוני שלום,
טוב היה לשרשר את שאלתך אל פנייתך הקודמת, כך נדע מי נתנה לך מענה בפורום וכן אפשר יהיה לקרוא את השתלשלות הדברים שהבאת מההתחלה ולחברם להודעה הנוכחית שלך.
לדעתי הגבת אליו מאד יפה וממקום מאד מכבד.
אדם הולך עם רפרטואר של רגשות וזיכרונות בחייו. חלק ממכלול זה הם גם אובדניים שאדם חווה בחייו.
לעיתים גם יש בחירה של בני זוג דומים לבני זוג קודמים.
בין אם במודע ובין אם לא במודע.
אם זה משהו שמאד נוכח בקשר שלכם ומפריע לזוגיות שלכם, אפשר בהחלט לשוחח על זה בצורה מכבדת. יתכן וזה היה תאריך אשר העלה זיכרונות כואבים והוא משתף.
אם זה היה שיתוף בכאב מהעבר, לא בטוח שהוא משווה ביניכם.
חשוב כמובן שתרגיש בקשר אמון, ביטחון ושיש לך מקום שלך.
ואתה אכן לא מחליף אף אחד. כל אדם הוא מפני עצמו כך שהתמודדת עם הסיטואציה מאד יפה.
ממליצה לשוחח על זה בתוך הזוגיות, כל דבר שאפשר לדבר עליו ביניכם, מאפשר למעשה תקשורת ואינטימיות וזה חלק בלתי נפרד מקשר, ממה שקורה לכם בהווה וממה שיהיה בעתיד.
האם אתה מרגיש לאורך הקשר שהאבל לא עובד?
מאחלת לכם הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אורפז15/05/2014שלום רב
ותודה רבה על תגובתך
לא הבנתי את השאלה,התכוונת לעובר אני מניח
אני מאמין שכן כי היתה הפסקה שהוא לא הזכיר אותו
בגדול מאד מעריך שהוא זוכר אותו ואוהב אותו מתגעגע
זה מראה לי עליו.אודתיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה בתגובה
טלי צרקינסקי16/05/2014יוני שלום,
אכן כוונתי הייתה לאבל שלא עובר. (טעות הקלדה)
חוזרת על כך שאם בקשר ביניכם יש הערכה, כבוד, אמון, הדדיות וניתן לשוחח בו על דברים ואתם אוהבים, אתם תוכלו להכיל בתוכו גם את האובדן הלא פשוט שהוא עבר.
כמובן שחשוב שזה לא יפגע בקשר ביניכם ואף אם הוא לא היה בקשר זוגי, אבל שנמשך יותר מידי זמן, עלול לפגוע בבן אדם, זה לא גורע מכך שאנשים יקירים שאיבדנו בדרך בחיים, נשארים באיזה אופן ברפרטואר הרגשי וזה מאד טבעי.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)