יעוץ זוגי או שאין טעם?.........

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יעוץ זוגי או שאין טעם?.........
    אודליה
    10/04/2008

בעלי אני נשואים מזה 3 שנים, עברנו הפלה ולאחר מכן הבאנו ילד היום בן שנה ו-5.
    אנחנו רבים הרבה בשנה וחצי האחרונות,בגדול, אני לא מוכנה לעשות הכל-נקיון הבית, כיסה, גיהוץ, שטיפה, טיפול בילד וכל השאר כאשר הוא רוחץ את הכלים ומוריד את הזבל- בשורה תחתונה הוא אומר שגדל במנטליות שהאמא עושה הכל- אני לא מוכנה לזה וביקשתי שכולם עושים הכל פרט לשטיפה ולקיפול כביסה שאני עושה לבדי-ויתרתי לו על זה.
    הוא אמר בסדר ואחר כך חזר בו וטען שאני עושה אותו אישה. אני מרגישה שאני שיפחה- הוא לא מנקה וגם יוצר עוד בלאגן, איך מגיעים לעמק השווה? איזה פתרון אני יש לכם אם בכלל<? אני לא רוצה להתגרש- גדלתי בבית מאוד אידילי שכולם עושים הכל ווהוא לא, אז מה עליי לעשות? בטוח יש פתרון שאני יכולה להציג בפניו- אבל לא שזה יבוא על חשבוני כמובן.
    בנוסף לכך, עכשיו אנחנו רוצים לרכוש דירה- ומתברר שהוא רוצה לחיות בעיר, אשקלון לצורך העניין ואני רוצה במושב- לטענתו, איננו מסכימים ולכן צריך להיפרד. מה אני עושה? אודה לכם אם תתנו לי כיוון לפחות,
    דרך אגב פתחנו תיק ברבנות אבל רק בחודש יוני יהיה הזימון הראשון, ואני במטרה ללכת ליעוץ- השאלה אם יש טעם בכלל כאשר שנינו כ"כ שונים וכל אחד רוצה ומושך לצד אחר.
    תודה מראש, אודליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגזמת לא?..

דיקלה
    10/04/2008

אודליה שלום,

אני לא יודעת אם זה הפיתרון אבל לפחות עצה וחוות דעת....

הבעיות והמריבות האלה נמצאים אצל כולם, אני ממש לא חושבת שבגלל דבר כזה צריך להרים רגלים וללכת, הכי פשוט זה לוותר,,,, ומה אחר כך?
    הבעיה של הניקיון בביתיכולה בהחלט להשתנות אבל הכל תלוי בגישה שלך תדעי מתי לבוא ולבקש בתור התחלה תעשו ביחד את הדברים למשל קיפול כביס תשיארי עד שהוא חוזר מהעבודה ורק אחרי שהוא מתקלח ואוכל ויושב כמה רגעים אז תוציאי את הכביה ותתחילי לקפל תיזרקי לו מילה לעזור לך בצורה כייפית ונחמדה ולא בכעס ומניסיון זה עובד אם לא פעם ראשונה אז שניה וכך בכל דבר לא רק עם הכביסה ואם זה שטיפה אז תתני לו את הילד ותשטפי את ותאמיני לי שאז הוא יבין טוב מאוד ששניכם צריכים להתחלק בעבודות הבית (רק אל תגזימי אל תשכחי שהוא חוזר מהעבודה....) הכי חשוב שהכול יעשה בכייף זו ממש לא סיבה לגירושים,,, העניין עם הבית זה כבר שיקול של טאולי תימצאי דר לשכנע אותו לעבור למושב או שאת תיתפשרי על הרצון שלו (תביני שמי שגר ורגיל לחיות בעיר פתאום מושב לא נראה לו....) בקיצור את צריכה לדעת לוותר ולנסות לשמור על המשפחה והנישואים ואם צריך ללמד אותו לעשות הכל ביחד אז תלמדי (את לבד אמרת שהוא רגיל שאמא שלו עושה הכל אז תתחילי להרגיל אחרת,,, אבל הכל בצורה נכונה ותהיה סבלנית לא כל דבר פותרים בפרידה ורבנות חבל..........

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאת סיבות טובות להפרד, פאתטית! J

יהונתן
    10/04/2008

לא יאומן.. מאיפה העלית את התירוצים להפרד? כמו ילדה בגן. לך הסיבות לפרידה נראות מוצדקות ????? ברבנות יפלו מהכיסא למשמע התירוצים המטופשים שלך. מילא, היית כותבת שנגמרה האהבה. שאת לא יכולה לסבול אותו.. שהוא אבא רשע.. אבל בגלל שהוא לא שוטף ריצפה?! פחחחחחחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הבעיה שלך בחיים????

גלית
    10/04/2008

אודליה,
    לדעתי את עושה טעות מרה ויפה שעה קודם שתחזרי בך.

לא יעלה על הדעת שבגלל "אי שטיפת רצפה או אי קיפול כביסה " יעלה בך הצורך להתגרש!!

מילא אם הייתה לך סיבה מוצדקת לקום וללכת, אבל מותק לדעתי זה שטויות יש בעיות הרבה יותר

מרוכבות בחיים וכדאי שתמודדי עם הבעיה הקטנה שלך כמו בוגרת
    לדעתי,טעות!

שיהייה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכו ליעוץ זוגי

יהודית ברגמן
    10/04/2008

אודליה יקרה,
    נכנסת למאבקי כוח ושליטה עם בעלך בסגנון כפייתי, שתלטני, ילדותי וקטנוני על עקרונות, כולל איום בגירושין- המלמד על תקשורת לקויה ביניכם. הכל פתיר, וודאי שמומלץ לכם ללכת לייעוץ זוגי ובהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו