לא יודעת מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות
    סמדר
    19/05/2014

שלום רב, יש לי בת בגיל 35 נשואה פלוס ילד בן שנתיים.ובהריון מתקדם. נשואה מיזה 3 שנים. היא בעלת תואר שני.עובדת קשה ורחוק מהבית. בעלה עובד קרוב לבית. אדם מאוד אדיש, עצלן, עושה טובה שהוא עובד.חסר השכלה. כשאני מגיעה אליהם הביתה. אני נחרדת כל פעם מחדש. יחס מזלזל, גם לבת שלי,וגם לילד בן השנתיים. הוא לא מגלה אחראיות כלפי הילד.לדוגמה,אם הילד מקבל מכה או נופל,כשהוא איתו בחדר. הוא מאשים את הילד.לא לוקח אחראיות. תמיד מאשים את כולם בהכל,רק לא את עצמו. אני מנסה כל פעם, לשוחח איתה, על הנושא, והיא לא מוכנה אפילו לשמוע.ישר כועסת. עלי לציין, שהיא מאוד השתנתה. היתה תמיד שמחה,ואופטימית. ועכשיו,היא מלאה כעסים.,נורא קשה לי עם זה. מאוד דואגת לה ולנכד. מה עושים?תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבחירה אצלה

עדי בדיחי
    21/05/2014

שלום לך,

אני מבינה את דאגתך אך לצערי כל עוד הבת שלך לא תרצה באמת לשנות את המצב, ולקחת בעצמה אחריות על המצב הזוגי, המצב יתכן וישאר כך.

הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה להפנות אותה מדי פעם לסדנאות, תוכניות (סופר נני), מאמרים וכתבות על הורות, זוגיות וכד'. יתכן וזה "יעורר" משהו והיא תרצה לפעול. בסופו של דבר אלו חייה ואלו הן הבחירות שלה.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

סמדר
    21/05/2014

זה בדיוק מה שאני יעשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו