זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    גלית
    10/04/2008

שלום רב,
    הכרתי בחור דרך האינטרנט שנינו בני 26 נפגשנו לאחר שהחלפנו בנינו תמונות כבר בתגובתו הוא הראה נכונות לפגישה ונראה נלהב. ( אני חייבת לציין שהוא מאוד בוגר יחסית לגילו הצעיר)
    נפגשנו במוצ"ש האחרון הפגישה הייתה בין הטובות שלי הייתי אומרת, הבחור עם חוש הומור,מקסים, נינוח, מדבר לעניין ומראה נכונות לקשר רציני ( אמר שהיה בקשר רציני כשנה וחצי משראה שזה לא הולך לכיוון של חתונה "פרש" מהסיפור)
    הגענו הביתה ליוה אותי וקבענו שנדבר, ראוי לציין שכבר שהוא אמר לי כבר שהוא נורא נהנה ומצפה לפגוש אותי שוב.
    באותו הערב כבר שלח לי הודעת לילה טוב... במשך השבוע דיברנו כל יום ותיכננו להיפגש במהלך השבוע, הוא נשמע נלהב ואמר לי בטלפון שהוא "מת לראות אותי כבר" היינו צריכים להיפגש אתמול אך לא הרגשתי טוב ודחינו זאת (לא הייתה לא בעיה עם זה אמר "העיקר שתרגישי טוב") במהלך השיחה הכל היה בסדר ואמר "שהוא מצפה לראותי כבר ושהיה לו כל כך כיף בפגישה" .בנוסף אמר רק אתמול "שהוא רוצה להריץ את זה קדימה "...
    ..יש לציין שכל השבוע כשדיברנו טלפונית השיחה זרמה ולא היה שום רמז לבא אחריו..
    היום בצהריים שלח לי הודעה לפלאפון בו אמר לי שאני בחורה מדהימה והיה כיף בפגישה והוא מאוד נהנה אך לצערו הוא מעדיף לקחת קצת זמן לעצמו ושהוא מצטער.
    ואני שואלת את עצמי למההרי הכל היה טוב ושנינו ציפינו בקוצר רוח לפגישה הבאה שלנו ...אז מה קרה כאן בדיוק?היייתה רק פגישה אחת בנינו בו היה מאוד מאוד נלהב ממני
    אני התקשרתי אליו טלפונית אמר שהוא מצטער שעובר עליו ימים קשים בעבודה ושרב עם כל העולם עם חברים שלו ושאין לזה כל קשר אליי אבל כרגע הוא לא יכול להיות בקשר עם אף אחת והוא מצטער ולא רוצה לפגוע בי
    מה דעתכם? אתם "קונים" את הסיפור הזה?
    בסופו של השיחה ביקשתי להיפגש איתו במוצ"ש כדי לשבת לדבר על קפה ...אמר שידבר איתי במוצ"ש אמר שהוא לא שולל את זה וידבר איתי .
    אני ציינתי בסוף השיחה שאני מכבדת את ההחלטה שלו ולא מתכוונת לשווק את עצמי אבל אני רוצה שנשב לקפה יחד ( האמת שאני רוצה פגישה ע"מ "לבדוק" מולו מה באמת המניע לזה כי זה לא הגיוני כל הסיפור הזה)
    מה דעתך? האם את "קונה" את הסיפור שלו?
    והאם אני עושה נכון לגבי הפגישה העתידית?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במרוץ לזוגיות

יהודית ברגמן
    10/04/2008

אורית יקרה,
    מוקדם מידי לקבוע ולא נכון להסיק לגבי הסיבות לשינוי בהתלהבותו. יתכן ובאמת מוטרד ולא חפשי לשתף בחייו האישיים אחרי היכרות של מפגש אחד. אל תיחפזי להסיק מסקנות. תני לו מרחב ואל תדחקי בו להיפגש כדי לברר מה מאחורי הדחייה. אם הוא יהיה בשל לכך וירצה – ייזום הוא פגישה נוספת אתך. דומה שאת נלהבת ולחוצה מידי ומקרינה זאת – מה שעשוי להרתיע כל מחזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגב' ברגמן

גלית
    11/04/2008

גב' ברגמן הנכבדה,
    ראשית, אני מודה לך על תגובתך המהירה.
    לפי מה שהבינותי מדבריך היא שאולי באמת והוא נתון במצב רוח שלילי ומכונס בעצמו ואולי זה באמת לא קשור אליי כלל (לפי מה שהוא אמר לי בשיחה אבל לא יודעת קשה לי להאמין לזה ).
    פשוט יש כאן סתירה נקרא לזה מה שהיה במשך כל תחילת השבוע עד יום חמישי בצהריים זה קצת מראה לי על חוסר יציבות של הבחור.
    אולי הוא "חזר" לבחורה הקודמת לא יודעת או שמפריע לו משהו בי (למרות שקשה לי להאמין הוא היה נלהב ממני ורק ציפה למפגש נוסף איתי),לכן זה הפתיע אותי לא ציפיתי להודעה שכזו.
    במידה והוא יתקשר במוצ"ש (זה מה שקבענו) אני לא אציע לו מפגש? אלא אחכה לבדוק מה הוא אומר?
    תודה שוב,

המאוכזבת ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במרוץ לזוגיות

יהודית ברגמן
    11/04/2008

אורית יקרה,
    הָצעֳתי לך לצאת מהלחץ, לא להתבשל בתוך ניחושים ומסקנות ולא לנסות לפרש כל הזמן את מעשיו וכוונותיו. פשוט לזרום בשיחה באופן טבעי ללא תכנון. אל תשחקי משחק. פשוט תהיי את. ומה שיתפתח - יתפתח...ומה שלא - לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורית

נועה
    11/04/2008

הוא באמת נשמע בוגר לגילו בזה שאמרת שהוא "פרש" מהקשר הקודם כי זה לא התקדם לחתונה.. זה מראה שהוא רציני ורוצה גם קשר כזה.
    לדעתי אין לך מה להילחץ, אולי באמת הוא עסוק... בכל מקרה תמשיכי לצאת עם אחרים, תבלי ותכירי אנשים, ואם הוא יתקשר וזה עדיין יהיה רלוונטי מבחינתך אז בכיף!!! את בעצמך אמרת שנהנית, ואני גם בטוחה שהוא כבר יהיה בשל יותר כי הוא בטוח חשב על מה שהיה ועובדה אם הוא באמת יתקשר שוב אז הוא באמת רוצה להיות איתך וככה גם תראי שזה הדדי. בקיצור, תראי מה יהיה במוצ"ש, בכל מקרה אולי באמת אל תיזמי כלום, תתני לו להתקשר ולחפש אותך שלא ילחץ או משהו (נו בנים, אי אפשר להבין אותם!!!)
    בהצלחה!
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה כנסי

גלית
    11/04/2008

נועה,
    תודה על תגובתך.
    כן, אני לא איצור קשר אחכה שהוא ידבר איתי..
    אבל לי יש תחושה שהבחורה שהיה איתה בקשר חזרה לתמונה והוא מבולבל לכן לא יכול להיות איתי בקשר "ומעדיף" אותה כי מכיר אותה כבר שנה וחצי.
    נדמה לי שבגלל זה כל זה קרה ולא נראה לי שזה בגלל לחצים בעבודה.

אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות אבל...

נועה
    11/04/2008

יכול להיות אבל חבל שזה יעסיק אותך וסתם תתבאסי למה הוא לא המשיך בקשר כמו שרצית (בכל זאת לא היייתם "ביחד", הייתה רק פגישה אחת אז זה לא שיש איזושהי מחוייבות). פשוט תמשיכי הלאה ותראי מה יהיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו