מה אני עושה במצב הזה???

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה אני עושה במצב הזה???
    נועה
    10/04/2008

הי לכולם,
    אני בת 21, היה לי חבר כמעט שנה (שירתנו באותו מקום בצבא והיינו כל יום כל היום ביחד) ונפרדנו לפני 4 חודשים. האמת שהוא זה שנפרד ממני וזה בא לי בבום ענקי כי הכל היה באמת מצויין ביננו, לא רבנו והיינו ממש מאושרים ביחד. הוא בן 24, הייתי החברה השנייה שלו והוא נפרד ממני כי הוא טען שהוא לא אוהב אותי כמו שאני אותו (למרות שבאותו יום הוא אמר לי שהוא אוהב אותי!), וגם כי הוא רוצה לראות איך זה לאהוב מישהי אחרת (אבל הוא גם טען שהוא היה הכי רוצה שהחברה הבאה שלו תהיה כמוני!!!)... תאמת שהפרידה היתה ממש קשה- הוא עשה את זה יומיים אחרי שהשתחררתי וכמה ימים לפני הפסיכומטרי שלי, אז זה באמת היה משבר נוראי בשבילי. בגלל כל מה שהיה אמרתי לו שלא ייצור קשר לפחות לא עד הפסיכומטרי. הפסיכומטרי עבר ואחריו יצא לנו לדבר ממש קצת (ונפגשנו בשתיית שחרור של חברה).
    בקיצור מה שקורה עכשיו זה שבחודש האחרון הוא מתקשר אליי כל שבוע ומתעניין מה קורה איתי (בשתי שיחות הראשונות הוא התעניין מה חדש, אם אני יוצאת עם מישהו....) ובשיחות האחרונות הוא ממש מתעקש להפגש איתי ואני לא כל כך מראה סימני התעניינות ודוחה את זה.
    מה עושים???? אם הוא ירצה שאני אחזור אליו והוא מצטער?
    אני לא יודעת מה גם אני רוצה, מצד אחד אני אולי עדיין אוהבת אותו אבל מצד שני אולי כבר פחות בגלל הזמן שעבר ובגלל כל מה שסבלתי בגללו אחרי הפרידה.
    יהיה כיף לחזור אליו כי הייתי הכי מאושרת בעולם, אבל אני גם יודעת שזה לא צריך לקרות כי הוא זה שזרק אותי... הכי קל לחזור לקשר קודם, אבל אולי זה לא נכון לעשות?
    הוא הציע להיפגש בסופ"ש, אבל אמרתי לו שלא וניפגש כנראה באמצע שבוע.
    מה אתם חושבים שהוא רוצה? מה להגיד לו?
    תודה רבה רבה וסורי על ההודעה הארוכה!
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אני עושה במצב הזה???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להגיד ש...

נועה
    11/04/2008

הוא באמת קצת מתוסבך ולא בטוח מה הוא רוצה, אז זה גם מפחיד אותי שנחזור ואז שוב הוא יתחרט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שחשוב זה- מה את רוצה...

יהודית ברגמן
    11/04/2008

נועה יקרה,
    השאלה אם את רוצה אותו. אם כן – וותרי על האגו, תזרמי, תבלי בלי לעשות חשבונות ותראי איך זה מתפתח...
    בנוגע למה שהוספת: אבל אם את באמת באמת חושבת שהוא מתוסבך, למה את בכלל שוקלת אם להיות איתו ביחסים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גלית
    11/04/2008

נועה היי

אני במקומך הייתי הולכת לפגישה (הרי בתוך ליבך את כן רוצה אותו לפי מה שמשתמע מדברייך) ופשוט מקשיבה למה שייש לו לומר.
    את מבחינתך לא אומרת כלום רק מקשיבה למה שיש לצד השני לומר.

במידה ויציע לחזור לקשר לדעתי את לא צריכה לתת לו תשובה במקום אלא להגיד לו "שאת צריכה לחשוב על העניין בכובד ראש" וזאת בגלל החוסר יציבות שלו הרי את לא רוצה שוב להיפגע ממנו
    ובאמת תשקלי את העניין גם לחיוב וגם לשלילה.

בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

נועה
    11/04/2008

אני באמת אעשה את זה, ניפגש ונראה מה יש לו לומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה ...

גלית
    11/04/2008

נועה,

יופי אני שמחה שאולי טיפה עזרתי לך.

אם יוצא לך לראות את ההודעה שלי שרשמתי בפורום זה תחת הכותרת "זוגיות" (מיום 10.4) אני אשמח אם תגבי ותתני את דעתך בעניין.

תודה רבה
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו