מדוע גברים אינם מתאהבים בי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מדוע גברים אינם מתאהבים בי?
    מיכל
    28/05/2014

שלום.
    מזה שנים רבות, כל הגברים שמתחילים אתי מעוניינים עמי בקשר מיני ובלתי מחייב בלבד. אני תוהה מדוע אלה הם פני הדברים והאם יש בי משהו הגורם לכך. אני משכילה, נחמדה, כיפית ונחשבת לאישה יפה. מה גורם לגברים להחליט האם להתייחס לאשה כזו או אחרת ברצינות? אשמח לדעת. תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

Bleacher
    28/05/2014

היי מיכל
    איני יכול להעיד על אחרים אך אני יודע שאם איני נמשך לאישה איני יכול לקדם יחסים למישור רציני יותר
    מבלי להתייפייף- רוב הגברים תמיד ישמחו לשכב עם אישה מושכת
    מדוע הם לא רוצים יותר איתך?- הייתי שואל לגילך,כמה מערכות יחסים ארוכות היו לך .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר נקודות

טלי צרקינסקי
    28/05/2014

מיכל שלום,

פרט חשוב מאד, בת כמה את?
    איך היית מאפיינת מערכות יחסים שלך בעבר? האם היו מערכות יחסים אשר באו לידי ביטוי במיניות בלבד? (זה גם בסדר).

וכאן נשאלת השאלה מה חשוב לך, את מעלה את השאלה מהמקום שאת כנראה מחפשת מישהו שירצה משהו מעבר...האם גם את רוצה משהו מעבר?

מה חשוב לך בגברים שאת יוצאת איתם? אילו תכונות אופי?

יש גברים (וגם נשים) שבתקופות מסוימות או מול אדם מסוים, מחפשים קשר ספציפי וזה יכול להיות מה שאת מציינת.

הייתי בוחנת עם עצמך מה חשוב לך? מה היית רוצה בקשר? מה את מרגישה כשאת נפגשת עם בחורים? האם היית רוצה להכיר טוב יותר את הבחור שאתך ולאפשר לקשר להתפתח לפני המיניות?

אם את רוצה, את מוזמנת לחזור לכאן עם הדברים שהעליתי.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו