מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידהא.א30/05/2014
שלום, יש לי חבר 3 שנים ואנחנו גרים ביחד. הוא חלומה של כל אישה - דואג, מפנק, אוהב, לארג' - באמת שלא חסר לי כלום , לא חומרי ולא רגשי.
בחודשים האחרונים הקשר קצת מגמגם. אנחנו רבים המון, מתווכחים וזה מגיע כבר לפסים לא נעימים בכלל. לפעמים אני מרגישה שאני מתביישת בו. אני מעדיפה לצאת לבד עם חברים ואני מתחמקת מלהזמין אותו איתי. גם סקס אנחנו בקושי עושים.
נוסף לכל זה (או בעקבות) יש גבר אחר שממש מושך אותי. בהתחלה חשבתי שזה סתם הידלקות אבל זה כבר תקופה ארוכה שאני לא מפסיקה לחשוב עליו.
אני בת 27 ובן זוגי בן 30. אחרי 3 שנים ברור לכולם שהקשר הזה הולך בצעדי ענק לקראת חתונה אבל אני מאוד חוששת...
אני חושבת שכל מה שתיארתי לעיל זה איתותי הזהרה שזה פשוט לא זה.
דבר נוסף שמטריד אותי, במידה וזה באמת לא זה וצריך לפרק את החבילה איך עושים את זה? אני מרגישה יותר כבולה למשפחה שלו ולבית המשותף כאילו זאת משימה בלתי אפשרית בכלל.
בבקשה אני ממש זקוקה לתשובה עניינית שתוכל לתת לי כיוון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות לנתן מענה רחב יותר
טלי צרקינסקי30/05/2014א.א. שלום,
אני מעלה מספר נקודות/שאלות לחידוד כל מה שהעלית כאן:
ציינת בהתחלה הרבה דברים נפלאים שיש בקשר עם בן זוגך, מתי התחלת להרגיש שזה פוחת? האם את מזהה שיש איזשהו קשר לבחור השני שמושך אותך וזה גורם לך לבלבול ברגשות?
מה גורם לך להתבייש בבן זוגך ומתי זה התחיל?
כי את מתארת כאן שינוי מאד רציני שקרה בקשר מגבר שאת כל כך הערכת עם כל כך הרבה תכונות נפלאות למשהו שהפך לבושה, למריבות ועוד..
סביב מה אתם רבים?
כאשר יש ביניכם יחסים (את ובן זוגך) מי יוזם? עד כמה התדירות ירדה והאם יש הלימה בצרכים או פער?
האם מלבד המשיכה לבחור השני קיימתם איזשהו קשר כלשהו?
תנסי לחזור אלי עם השאלות ששאלתי ואנסה לתת לך מענה רחב יותר.
אני לא הייתי ממהרת לקבל החלטה לפני שבודקים באמת מה קרה לך שם, כי זה יכול לנבוע מהרבה סיבות ששווה לנסות לבחון אותם.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)