בעית אמון בבעל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעית אמון בבעל
    שיר
    11/04/2008

נשואים 18 שנה וישנה אהבה גדולה ותשוקה גדולה..אבל יש בעיה שבעלי מסתיר ממני למשל מפעם לפעם הוא הולך לעיסוי רפואי והוא מגיע הביתה ולא מספר לי על כך ופעם שאלתיו מדוע? והוא ענה שהוא לא חייב דין וחשבון. והוא הלך ללא ידיעתי כמובן ללמוד טנטרה לפחות 4 או 5 פעמים גיליתי זאת באקראי והוא הכחיש זאת לבסוף אחרי אינספור ריבים הוא אמר לי שזה היה בשביל שנינו-ללמידה. זה ממש פוגע בי כמו כן זהו מפגש מאוד אינטימי ועוצמתי ככה קראתי ואני לא מבינה איך אפשר לפגוע בי ככה האם הוא כה חסר רגש? כול ההסתרות הללו. וזה גרם לחוסר אמון בו ולמעשים בזויים כמו שזה גורם לי להציץ כול הזמן בנייד שלו ובהודעות ולגלות לפעמים את מה שכתבתי וסיפרתי. מה עושים? אני אובדת עצות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית אמון בבעל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח מאוד לתשובה מקצועית שלכן

שיר
    13/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיתוף פעולה במקום ביקורת

יהודית ברגמן
    13/04/2008

שיר יקרה,
    נפלא שאש האהבה והתשוקה בוערת בכם גם אחרי 18 שנות נישואים. נפלא שבעלך עושה למענה ולומד גם טנטרה. חבל רק שהאינטימיות ביניכם ,תפָּגע בגלל שאינו משתף אותך במאוויים הכמוסים שלו.
    אולי לפני הסקת מסקנות, במקום לחטט לבקר ולהוכיח אותו עד שיתכנס וייאלץ להסתיר, תבררו יחד מה מתאים לשניכם. אולי הכיוון מדבר גם אליך. תבחרו בתקשורת פתוחה, תפתחו את כל הנושא בצורה חברית ואם הכיוון שהוא פנה אליו מתאים גם לך, לכו יחד לסדנאות תלמדי ותעצימי גם את ביחד איתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח גם לדעתה של דורית... בבקשה

טליה
    05/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוויות מעשירות

דורית כהן
    07/05/2008

אני מסכימה עם יהודית. אוסיף עוד משהו. מאוד יתכן שבעלך מהסס לשתף אותך בחוויות הללו כי את עצמך קצת עצורה ומסוייגת - כמו הרבה נשים - מלשוחח על סקס או להיפתח לחוויות חדשות בתחום המיני, והוא חושש מתגובותייך. אבל יש לו צרכים ונטיות מיניות בריאות ונורמליות ואחרי 18 שנים הרבה אנשים רוצים להעשיר את חוויותיהם והוא אינו יוצא דופן. אל לך לכעוס עליו. אולי בסוף את תודי לו על שהוא הוביל אותך לחוות חוויות מרתקות וחרגשות - אם תיפתחי קצת ותקשיבי עם סקרנות לרעיונות שלו במקום עם ביקורתיות. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו