מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אזור הדרוםאבי07/06/2014
אישתי ואני נשואים 17 שנים ויש לנו 4 ילדים בשלוש השנים האחרונות יש משבר
אישתי חושבת ישיש לי מישהיא הוכחתי לה שאין אבל היא בספק
האם יש סיכוי להמשך הזוגיות ואם כן מה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר אמון לאו דווקה מעיד על סיום
טלי צרקינסקי07/06/2014אבי שלום,
תקופת משבר בזוגיות אינה מעידה בהכרח על סיום הזוגיות.
בזוגיות יש תקופות של משבר, קטנות כגדולות, עליות ומורדות.
חשוב לבחון כאן בעיני האם מה שהיא חושדת בו הוא מעין "פנס" אשר מאיר אל תוך מערכת היחסים שלכם. למה אני מתכוונת?
מה איכות הקשר שלכם? איך התקשורת שלכם? האינטימיות? מיניות? זמן איכות זוגי? התמודדות עם מטלות בית, ילדים, עבודה? האם מה שהיא מעלה הוא בעקבות משהו שחסר לה במערכת היחסים?
הייתי לוקחת את זה לגמרי למקום של התבוננות על קשר ולא למקום של אישוש או הפרכה של טענה כנגד מה שהיא מעלה. כי היא יכולה לקבל תשובה קונקרטית שאתה לא בוגד וכו'.. אך השאלה האם זה באמת ייתן את המענה הנכון בתוך הזוגיות שלכם להמשך? או שמא זה "ישים פלסטר" והשאלה והחשד יתעוררו שוב.. ואז לא טיפלנו ב"מוגלה"...
אם נחשוב מה כן יכול לתת את המענה הנכון לקשר הוא ליזום תקשורת משותפת שבוחנת את הצרכים בקשר, מה חשוב לכם? לך? לה? מה חסר לכם בקשר? מה הייתם רוצים עוד שיהיה בקשר? מה מסקרן אתכם?
יתכן שמשבר האמון הוא לא קונקרטי לבגידה אלא משהו רחב יותר שאם תעשו שם "עבודה" תעברו אותו...וקיים סיכוי שתצמחו ממנו...
תנסה לחשוב על הנקודות שהעליתי לגבי הזוגיות ואם זה מתקיים.
לאפשר לכם לשוחח על דברים שחשוב לכם ביניכם.
זוגיות וכן כל פרט בזוגיות הם דבר מאד דינאמי בחיים ואפשר ורצוי לעשות "פאוז" לעיתים ולבחון מה קורה..
במידת הצורך, אפשר כמובן להיעזר בטיפול זוגי.
אני מאחלת לכם הרבה הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)