חדרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חדרה
    סמדר
    08/06/2014

שלום רב, יש לי בת בגיל 35 נשואה פלוס 2 בנים מקסימים.בגילאי 4 ו 2 בעלה בין גילה. יצאו 5 שנים והם נשואים 5 שנים. עלי לציין שבעלה מקסים. עם תואר,וגם היא עם תואר.עובדים,מתפרנסים בכבוד. מגדלים את הבנים,על הצד הטוב ביותר. יש כבוד הדדי. ולא חסר כלום. הם יוצאים לבלות פעם בשבוע. ויש להם חברים.הם מבלים איתם, לעיתים קרובות.אבל............. לפני כמה חודשים, היו סימנים של בגידה, מצד החתן שלי.אמרתי לבת שלי, שיש לי הרגשה שבעלה בוגד בה.על סמך כמה סימנים דיי ברורים. היא ישר תקפה אותי ולא היתה מוכנה לשמוע.בדקתי את הנושא בצורה יסודית.ואכן,צדקתי.השאלה שלי, מה עושים? יש לי בת מאוד מאוד רגישה,ופגיעה.ואני דואגת לה.חשוב לי לציין,שהם התחתנו עם המון אהבה.והיחסים שלי,עם החתן,יחסים מאוד טובים.הוא מכבד אותי,וגם אני אותו. מה עושים? זה לא נותן לי מנוח. תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתת לה לנהל את זה לבד

עדי בדיחי
    09/06/2014

שלום שולי,

קודם כל אני מבינה שאת עוברת תקופה מאוד לא פשוטה.
    חשבי על כמה נקודות:

1. בהנחה ואת תגלי לה ואת תהיי אחראית על כך שהיא יודעת, חשבי מה זה יעשה להמשך הקשרים במשפחה. יש מקום לתת לה לגלות את זה לבד.
    2. העובדה שהיא תקפה אותך כבר מספיקה כדי לדעת שעכשיו זה "מתגלגל" בראשה והיא לבטח, כמו כל אשה, תהיה עירנית יותר. אם היא תגלה משהו חשוד- היא תפעל בכוחות עצמה.
    3. כדאי להניח לה לקיים את הזוגיות והמשפחה שלה כמו שהיא יודעת. אנחנו לא יודעים, וטוב שכך, מה קורה בחדרי החדרים ומה השיח בינם לבין עצמם כזוג.

לסיכום, עשית מספיק כשעוררת את תשומת ליבה, את יכולה להיות בטוחה שהדברים חילחלו, בכל זאת לא מדובר בבשורה שגרתית, ומכאן והלאה לתת לה לחיות את חיי הזוגיות שלה כפי שהם.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו