מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרהורי חרטהשלומי15/06/2014
שלום,
אני בן 37, נשוי מזה 4 חודשים לאישתי בת 33.
בתקופה שלפני הנישואין וגם כעת, למרות שיש דברים טובים אצל אישתי והיא אוהבת אותי, אני מרגיש שפיספסתי ואיננו מספיק מתאימים ואולי פעלתי מלחץ, וגם בשל פערים בינינו בנושאי השכלה וכלכלה למשל.התקשורת וסקס לא טובים כרגע וישנה מתיחות רבה בינינו משום שאישתי מעוניינת רק בהריון בעוד שאני מעכל שאולי מקומנו אינו ביחד ודוחה זאת. בייעוץ פרטני ייעצו לי שאולי יהיה עדיף לי להתגרש כשאין עדיין ילדים. מצד שני,לא בטוח שבפרק ב' יהיה יותר טוב לאחר גירושים ומתקרב לגיל 40 וכן אני מעוניין בילדים ואלי הדרך היא לנסות ולהתגבר על המצב ולתקן מה שניתן. אשמח לעצתכם. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרהורי חרטה - לחשוב טוב
עדי בדיחי15/06/2014הי שלומי,
אכן עדיף להיפרד מאשר להיפרד כשיש ילדים. אני מבינה שאינך שלם כלל עם ההחלטה להינשא. גם גירושין של מספר חודשים אחרי החתונה הם לא "נוראיים" או יגזרו את דינך בעתיד.
יהיה כדאי לברר מהם הנושאים שיש לעבוד עליהם ושיתנו לך שקט או רוגע מסוים, ותשובות לשאלות שלך. יתכן ובטיפול זוגי תוכלו לעלות את דברים אלו. זה הפיתרון שאני ממליצה עליו לפני המחשבות על פירוק, אם אתה עדיין סובר שיש בסיס מסוים שבגינו החלטת להינשא, והבסיס הזה לא מורכב רק מלחץ.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)