מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון שלישי כן או לאדן16/06/2014
אנחנו זוג נשוי.אני בן 42.5 ואשתי 39.5.מזה זמן רב שהיר רוצה ילד שלישי(יש לנו בן 7.5 ובת 4)וכעת עקב גילה צריכים לעשות החלטה חד משמעית כן או לא.
אני לא כל כך רוצה בגלל סיבות כלכליות וגם בגלל שתינוק ישאב מימני אנרגיות ולפני כחודש היא כבר אמרה"טוב,אז אני אוותר על הריון שלישי".
אני הרגשתי עם זה לא כל כך טוב כי אני לכאורה מונע מימנה משהו טבעי ואנושי ולכן כעת הגישה שלי היא משהו כמו-טוב,אז את רוצה ילד שלישי,אז אני אעשה לך ילד שלישי.כלומר אני לא באמת רוצה בזה ונוטה לעשות זאת כדי שהיא תהיה מרוצה ולא מדוכאת.אז מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטה זוגית
עדי בדיחי17/06/2014הי,
החלטה הרת גורל מעין זו צריכה להיות מקובלת על שניכם. ילדים זה אכן שמחה, וזה אכן אושר, אך זוהי גם אחריות. אם תעשה ילד שלאורך שנותיו תחוש כי הוא עול- עשית נזק אמיתי לעצמך ובעיקר לילד שהבאת.
לכן חשוב, שקול את הדברים, קבל החלטה אמיתית האם הילד הזה יהיה ככל ילדיך ויקבל את כל מה שאתה יכול להעניק לו, כיוון שלשם כך הבאת אותו. אני לא בעד להביא ילד כדי לרצות אף אחד. אני בעד לעשות את זה מתוך החלטה זוגית מושכלת על שניכם. מעבר לכך, אני מאמינה שכשנולד ב"ה ילד, הוא מביא איתו את הברכה שלו ולכך מתווספים הכוחות והיכולות לגדל אותו בנחת.
כמובן יתרונות נוספים לעוד ילד, כמו משפחה גדולה יותר, עזרה רבה יותר בעתיד, בין האחים, קשרי משפחה ענפים יותר, ועוד ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)