מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצה בענייןמיה19/06/2014
אני גרושה בת 50 עם ילדים הכרתי בחור רווק ללא ילדים גם כתבתי לכם לפני כמה חודשים . הקשר של כמה חודשים. התחיל לאט ובטוח אני מחבבת אותו והוא כנראה אוהב זאת האמת. נפרדתי ממנו. ונשארנו כידידים ושוב חזרתי אליו. הקשר לא זורם הוא נפגע מכל דבר משהו לא עובד הוא גבר רגיש טוב וחם אני פחות ..מנסה למרות שהוא נמשך אני לא במיוחד אני מאמינה באהבה אמיתית .אנחנו לא ממש יוצאים .. מה שכן השבועיים האחרונים לא ניפגשים מדברים בטלפון קרה משהו מאוד גרוע מבחינתי היה אצלי והיה לו טלפון אמר שלא בא לא לענות אמרתי מי זה? ענה משפחה..בהמשך יש עוד דבר יש לו בעייה בעור הרגליים שזה ממש דחה אותי .הוא למעשה שיקר וזאת היתה בחורה. אמרתי שבדקתי את הטלפון שלו שהזדמן לי שהינו אצלי . כך ששיקר לי וגם ההזנחה של הרגלים נורא בעיניי . מה שגרם לי לא להיפגש יותר זה השקר וההזנחה .אמר שהתחיל לטפל בזה אבל מה עם השקר הוא חשב אם יגיד לי אני יעשה עניין . עשיתי כי שיקר אין לי אמון בו ולא ביטחון ונפגעתי . ביקש סליחה והצטער ואמר שעשה טעות זה כי אמרתי מה יש לך לומר להגנתך . מה עושים? ואם תרצו יותר פרטים אמסור תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בכוח
עדי בדיחי19/06/2014שלום מיה,
מצד אחד את אומרת שאתם לא ממש יוצאים, נפרדתם, ולא ברור מהי הגדת הקשר מדברייך. מצד שני, את נפגעת כאשר יש מישהי שהוא אולי בקשר איתה וכנראה חשש שתיפגעי ולכן לא אמר.
אני חושבת שכדי לבדוק אמון צריכים לקרות כמה דברים. החשוב בהם הוא שבאמת תרצי בו. אני לא משוכנעת שאת אכן רוצה בו; אינך נמשכת אליו כלל, את מעוניינת בו יותר בתור ידיד כנראה, את לא בוטחת בו ואף נפרדת ממנו בעבר. ולכן אני לא חושבת שאפשר "להכריח" את עצמנו לאהוב מישהו.
במקביל תמיד טוב לעבוד על עצמנו ועל התכונות שמעכבות אותנו מלהיקשר למישהו. רק שאני לא בטוחה שזה ה"מישהו" שלך, כיוון שבלי אמון ובלי משיכה יהיה מאוד קשה ליצור קשר רומנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)