מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוברת לבבותקרן19/06/2014
הבחוריפ שהייתי בזוגיות איתפ התאהבו בי
אבל עם הזמן אני רואה בהם דברים שלא מתאימים
לי ואלו זוגיות רציניות ופשוט מתחילות מריבות
ואני שוב חושבת שיותר טוב לבד מאשר בזוגיות שמרגישה בצד
וחושבת על אקס המיתולוגי ולא מבינה איך לא התאמנו כי עם כל אחד יש בעיות. רק שבו היה משהו אחר הייתי מאוהבת בו הוא היה אהבת חיי. ואני למרות זוגיות רצינית לא ממש מחוברת ברגש ובעניין לבן זוג הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לבדוק את זה
עדי בדיחי19/06/2014שלום קרן,
אם הבנתי נכון כיום את נמצאת בזוגיות יציבה אך אינך מאוהבת. אכן את צודקת ויש קשרים סוערים מאוד מלאי ריגושים וריבים, ונתאהב דווקא בבני הזוג בקשרים האלו. ויש דפוסי זוגיות יציבים, "משעממים" יותר, אך בטוחים יותר- ואיתם דווקא נרגיש פחות התאהבות.
התאהבות כשלעצמה קשורה באדרנלין, בסיכונים, בחוסר וודאות וזה מה שהופך אותה לכזאת. בהתאהבות אנחנו הולכים בד"כ על חבל דק וכשיש משברים, ריבים, קונפליקטים - אלו דווקא נותנים חיות לקשר.
אולי, את מסוג האנשים שצריכים לחוות את הקשר "בדם", כלומר דפוסי זוגיות יציבים מדי עלולים להבריח אותך מזוגיות. נסי למנות ברשימה את התכונות של אותו אקס שעשו לך ממש טוב, ולנסות להבין מה בדיוק חסר לך בזוגיות הנוכחית, ומה היית רוצה שיהיה בה. אולי כך תדעי האם את "שוברת לבבות" מסיבה מוצדקת או שיש פה משהו מעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)