שוברת לבבות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שוברת לבבות
    קרן
    19/06/2014

הבחוריפ שהייתי בזוגיות איתפ התאהבו בי
    אבל עם הזמן אני רואה בהם דברים שלא מתאימים
    לי ואלו זוגיות רציניות ופשוט מתחילות מריבות
    ואני שוב חושבת שיותר טוב לבד מאשר בזוגיות שמרגישה בצד
    וחושבת על אקס המיתולוגי ולא מבינה איך לא התאמנו כי עם כל אחד יש בעיות. רק שבו היה משהו אחר הייתי מאוהבת בו הוא היה אהבת חיי. ואני למרות זוגיות רצינית לא ממש מחוברת ברגש ובעניין לבן זוג הנוכחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוברת לבבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לבדוק את זה

עדי בדיחי
    19/06/2014

שלום קרן,

אם הבנתי נכון כיום את נמצאת בזוגיות יציבה אך אינך מאוהבת. אכן את צודקת ויש קשרים סוערים מאוד מלאי ריגושים וריבים, ונתאהב דווקא בבני הזוג בקשרים האלו. ויש דפוסי זוגיות יציבים, "משעממים" יותר, אך בטוחים יותר- ואיתם דווקא נרגיש פחות התאהבות.

התאהבות כשלעצמה קשורה באדרנלין, בסיכונים, בחוסר וודאות וזה מה שהופך אותה לכזאת. בהתאהבות אנחנו הולכים בד"כ על חבל דק וכשיש משברים, ריבים, קונפליקטים - אלו דווקא נותנים חיות לקשר.

אולי, את מסוג האנשים שצריכים לחוות את הקשר "בדם", כלומר דפוסי זוגיות יציבים מדי עלולים להבריח אותך מזוגיות. נסי למנות ברשימה את התכונות של אותו אקס שעשו לך ממש טוב, ולנסות להבין מה בדיוק חסר לך בזוגיות הנוכחית, ומה היית רוצה שיהיה בה. אולי כך תדעי האם את "שוברת לבבות" מסיבה מוצדקת או שיש פה משהו מעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו