האם זה דועך???

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם זה דועך???
    אנונימית
    20/06/2014

אני יוצאת עם מישהו כמעט חודשיים.. אני יודעת שזה לא נשמע הרבה אבל זה מרגיש כמו שנה+.
    אחרי שבוע וחצי ביחד בתור זוג (אחרי היכרות של חודשיים בתור ידידים) הוא כבר אמר לי שהוא אוהב אותי. היינו כל יום ביחד במשך החודש הראשון. עכשיו הבעיה שהוא גר עם שותפה ובנוסף החדר שלו מאודדד קטן, הייתי ישנה על מזרון שהוא היה מצמיד למיטת יחיד שלו והמיטה הכפולה תפסה את כל החדר. בשלב מסוים כבר התחלתי להרגיש לא נעים לישון אצלו, גם בגלל חוסר הספייס, וגם בגלל השותפה למרות שהיא ממש מתוקה ולא היתה לה שום בעיה איתי. אז יזמתי שנפסיק לישון ביחד לתקופה. משם אני חושבת שזה רק התדרדר. למרות שהוא קיבל את זה בהבנה מלאה (אני אפילו חושבת שהוא בעצמו רצה לבקש ממני להפסיק לישון אצלו מאותן סיבות של חוסר נוחות במקום) הוא לא הציע לי כבר לבוא לישון אצלו. בנוסף, אני חוזרת מהעבודה כל יום ב22:30 ובכל פעם אנחנו מתיישבים לראות סדרה והוא נרדם באמצע. אז זה התחיל גם להציק לי וביקשתי ממנו שלא נתראה יותר בערב אחרי העבודה. הבעיה היא שבמהלך היום הוא לומד עם חבר (תקופת מבחנים) ואין לו כמעט זמן פנוי.
    מצד שני אני רוצה להיות איתו כל דקה פנויה שלי, ואם המצב היה הפוך והייתי עסוקה כמוהו אז עדיין הייתי מפנה זמן כדי להיות איתו כי אני לא מסוגלת יום שלם בלי לראות אותו.
    קשה לי שאני מרגישה שאכפת לי יותר ממנו, ושאני מתלהבת להיות איתו יותר מאשר הוא מתלהב להיות איתי.
    אני חוששת שהייתי קלה מדי בשבילו מההתחלה ועכשיו לאט לאט הוא לוקח אותי כמובן מאליו, גם אם הוא לא מודה או מרגיש בזה. אני רוצה שהוא יתלהב מכל דקה איתי. הוא אומר לי כל יום שהוא אוהב אותי ושאני החיים שלו אבל יש הרבה בין מילים למעשים. במעשים שלו אני רק מרגישה שהוא רואה אותי מתי שנוח לו וגם זה רק לשעה שעתיים כבר, גם כשאני מציעה לישון איתו יש לו סיפורים. אני משתגעת. זה כאילו התחיל בקצב מטורף והיינו על גל ממש טוב ועכשיו זה רק דועך. האם זה בגלל תקופת המבחנים? או שאני צריכה להרפות את הרגל מהגז ולהפסיק להיות זמינה בשבילו כל הזמן?
    תודה על הייעוץ אני ממש זקוקה לזה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה דועך???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאו דווקה דועך.. כדאי מאד לדבר

טלי צרקינסקי
    20/06/2014

אנונימית שלום,

ראשית, יש תחושה שקורים דברים בקשר ביניכם אשר לא מדוברים ביניכם שלא שמתם "על שולחן".
    וחשוב מאד כן להביא אותם, אחרת הצד השני לא ידע מה הראשון מרגיש/חושב וכו'.. ואילו דברים שכן חשובים בקשר של זוגיות.

מתיאורך, אכן התחלתם באינטנסיביות גבוהה ומכל מיני סיבות שציינת כטכניות, ההילוך בקשר ירד...

משהו בולט ממה שהעלית שחשוב כן לחשוב עליו, הוא שציינת "אני לא יכולה לעבור יום בלעדיו" "אני רוצה שהוא יתלהב מכל דקה איתי"..
    אם ניקח איזה ציר ונשים בצד אחד את "כל הזמן ביחד, לא יכולים לבד וכו'... ובציר השני "רחוקים, מפסיקים לגמרי לישון ביחד ועוד..."

אתם צריכים איזה מקום טוב באמצע....כי אף קוטב אינו יכול להתקיים במציאות.

למה כוונתי? כוונתי שאין טוטאליות בשום תחום כי לכל אדם, גם בתוך זוגיות, יש גם את חייו מאידך, בהחלט יש מקום לבן/בת הזוג בתוך החיים האילו וממה שאת מעלה נראה שעברתם קצת מקצה אחד של ציר מעט לקראת קצה אחר וכרגע כדאי לבדוק איך אפשר להחזיר את המצב לשביעות הרצון של שניכם.

הייתי יוזמת עם בן זוגך שיחה. (מומלץ בפגישה, לא בטלפון).
    ומעלה את מה שאת מרגישה, את השינוי שאת מרגישה, הייתי משדרת אמפטיה כלפיו בתקופת מבחנים, מקשיבה גם לו ולמה שהוא מרגיש ומנסה לפתח דיאלוג מה חשוב לכם היום ואיך אתם יכולים להחזיר דברים שהיו ואהבתם בקשר.

אני נגד משחקים של "לשחק אותה קשה להשגה". אני בעד אמת.

"הניחי את הדברים על השולחן", בצורה מכבדת, לא מלחיצה, אשר גם מזמינה אותו
    ותראי מה קורה שם. הם יש צד שנפגע ממשהו? תתחילו לדבר על הדברים....

מאחלת לכם הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו