מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זה ממש מתסכל..אנונימית24/06/2014
יש לי חבר כבר כמעט חודשיים, ושמתי לב שהוא לא מתלהב לעשות איתי אהבה. למרות שהוא אומר לי הרבה שהוא אוהב אותי וברור לנו שאנחנו נמשכים אחד לשניה. אני חושבת שהבעיה היא שהוא היה עם מישהי 8 וחצי שנים והוא התרגל ל"חיים קלים" מה הכוונה- שהיא היתה גומרת מהר! והוא אמר לי את זה בכנות. אני לעומת זאת לא גומרת מהר בכלל ולא עם כל בני הזוג שלי לשעבר הייתי אומרת ולמרות זאת איתו אני גומרת תמיד! כי הוא מכבד אותי ודואג שאני אגמור לפניו ורק אחר כך גומר ואני מאוד מעריכה אותו על זה, למרות שאם זה לא היה ככה זה היה מאוד מדאיג כי כן צריך להיות אכפת לו ממני מספיק בשביל לתת לי לגמור. בכל אופן זה כבר ממש מתסכל כי רק אני יוזמת את הסקס וגם כשאני יוזמת הרבה פעמים יש לו תירוצים שהוא עייף. אז או שאני לא מושכת אותו או שאין לו אנרגיות לשכב איתי כי הוא יודע שזה ייקח זמן והוא יצטרך להתאמץ. ככה או ככה אני חושבת שזה לא טוב. כי גבר שאוהב אותי באמת ונמשך אליי ירצה תמיד לקיים איתי יחסי מין, וחוצמזה גבר זה גבר! זה פשוט בלתי נתפס... שחבר שלי לא רוצה לשכב איתי!!!
מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפוק ביחסי מין
טלי צרקינסקי24/06/2014אנונימית שלום,
אנחנו לא באמת יודעים מה קרה לו בקשר הקודם מבחינת היכולת של חברתו להגיע לסיפוק...
נעבור לקשר שלכם, ראשית, נשים וגברים בנויים אחרת מבחינה אנטומית.
כאשר אצל הגבר האורגזמה היא די אוטומטית ואישה צריכה יותר להכיר את עצמה על מנת להגיע לכך. אשרייך שאת יודעת וזה נכון שזה יכול לקחת יותר זמן לאישה.
הייתי בוחנת מספר דברים:
כמה פעמים אתם כן מקיימים יחסים? מהו הפער בין מה שאת היית רוצה לבין מה שבן זוגך והאם הפער הוא משמעותי?
האם יתכן ומתערבבים ביחסי המין תכנים אחרים שקשורים לזוגיות (כעס, מתח, כל דבר אחר שיכול להגיע גם לחדר המיטות....)?
האם אתם משוחחים ביניכם על דברים בזוגיות, על החיים שלכם, על מה שמפריע לכם, האם יש תקשורת בונה בקשר שלכם?
לנסות למצוא זמן שאתם לא עייפים ואתם כן יכולים להשקיע את הזמן הזה ליחסי מין מספקים עבור שניכם...
לא להיות במרוץ אחר אורגזמה, ליהנות מזמן איכות אינטימי ביחד...
מאחלת לכם הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)