משבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר
    שמואל
    13/04/2008

שלום רב!!!
    אני בן 26 ואני עם חברה שלי כבר 3 שנים והיא בת 21.
    היא החברה הראשונה שלי ובהתחלה הכל היה מצויין, כבר שנה ויותר אני לא מרגיש אליה אותו הדבר כמו בהתחלה, בנוסף עברתי שינוי חיצוני שתרם לי נורא ואיפה שהוא השתניתי, ואני מרגיש גם יותר מבטים מבחוץ בבחורות שגורמות לי לחשוב...

אני אוהב את חברה שלי אך מפחד שלא ניסיתי מספר מערכות יחסים ושאני תקוע במערכת יחסים הראשונה שלי.

בנוסף יש מישהי שאני תמיד חושב עליה, אולי זה מרמז משהו...
    אני כבר לא יודע מה לחשוב...

מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראוי להתנסות בכמה מערכות יחסים

דורית כהן
    13/04/2008

שמואל היקר, אתה גבר צעיר, ואחד הדברים שאנשים בגילך עושים הוא להתנסות במערכות יחסים שונות, גם כדי למצוא את האישה "האחת והיחידה" איתה תרצה להקים משפחה בבוא העת, שזהו הקשר העמוק והמשמעותי ביותר שניתן להעלות על הדעת עם מישהו. אם אינך שלם עם הקשר ואה מרגיש שלא התנסית מספיק וכי אינך מרגיש אותה עוצמת אהבה כלפיה - עליך לאזור אומץ ולהפסיק את הקשר. הבא בחשבון שצעד כזה עלול להיות בלתי חזיר, שהיא עלולה להיפגע, וכי זו לא תהיה תקופה נעימה בתחילה. אבל הלוא אתה יודע - רוב הצעירים עוברים חוויות כאלו, פעם זה יהיה אתה שמפסיק את היחסיםפ ופעם אחרת מישהי תעזוב אותך כי זה לא יתאים לה. הכל לגיטימי. זה טוב להתנסות עם יותר מבת זוג אחת, ולבחור היטב מישהי שתתאים לך ותהיה גם אהבה חזקה, גם משיכה גופנית וגם הערכה כלפיה, וגם התאמה מסויימת בסגנון החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו