מתלבטת אם להתגרש.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתלבטת אם להתגרש.
    עדי
    26/06/2014

שלום,
    אני בת 27.5 ובעלי בן 29.5 נשואים 9 חודשיים בסך הכל
    ויצאנו לפני החתונה שנה וחצי.
    מאז ומתמיד לא תמיד הסתדרנו, הדעות שלנו והראייה שלנו לחיים מאוד שונה,
    הדעות שלנו שונות, שנינו אנשים בעלי "פתיל" קצר אין אחד שמאזן את השני ומרגיע.
    אני יכולה להגיד על עצמי לפחות שבעלי הוא לא "אהבת חיי" אומנם כן יש רגשות כמובן אבל מכל המריבות כבר נוצר אדישות מסויימת וכמובן שהאהבה רק יורדת מיום ליום.
    הסיפור שלנו החמיר מאז שעברנו לגור יחד, כי כל פעם שאנחנו רבים על משהו בעלי לא יודע להירגע ולהשלים באותו יום הוא הולך לישון כועס ומעלם ממני מספר ימים עד שהוא"נרגע" ואז מדברים.. וככה זה על בסיס שבועי זאת אומרת שאין שבוע שעובר חלק כל שבוע יש ריב ו"ברוגז" כבר דיברתי איתו על זה הרבה פעמים ישבנו לשיחה רצינית והוא אמר שהוא לא בסדר ואמרתי לו שלא משנה מה שנדע לפתור במקום ולא אחרי כמה ימים, והוא הסכים.
    חלף מאז הרבה זמן ושום דבר לא עזר זה כמו לדבר לקיר.
    הוא נורא עסוק בעצמו מאז שמגיע הביתה זה רק טלויזיה כדורגל ומחשב אין לי שיחות איתו יותר מידיי, וגם הסקס לא משהו בכלל אני יכולה להגיד אפילו שלא הגעתי לסיפוק ממנו אפילו לא פעם אחת בכל השנתיים והחצי שאנו מכירים! (מה שלא היה לי עם בני זוג אחרים) כי הוא דואג רק שהוא יגמור וזהו.. אני לא בתמונה.
    בקיצור ולעניין אני לא מאושרת! גם לפני החתונה רציתי ולבטל והקשבתי לצערי למשפחה שאמרו לי להישאר איתו. הוא בחור מקסים אבל כשאנחנו בנפרד, איתי הוא משהו אחר.
    אני לא שמחה לא מאושרת לא אמרתי את המילה "אוהבת אותך" אולי כבר שנה אין לי יחס ממנו ניסינו להביא ילד אך ללא הצלחה, כנראה מהסיבה שהגוף שלי לא רגוע מכל המריבות איתו. בבקשה אל תגידו לי טיפול זוגי כי אני לא מאמינה בזה.

האם זה סיבה מספיק טובה בשביל להתגרש??
    אודה מאוד למי שתענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת אם להתגרש.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד קצת..

עדי
    26/06/2014

שכחתי לציין,
    שיש לנו חשבונות בנק נפרדים, הכל אצלנו לרוב זה חצי חצי בכל ההוצאות (הוא מרוויח יותר כמובן)
    אני מרגישה ממש כמו שותף לדירה, וכל הזמן אני חיה בסרט שאולי ילד ישפר את המצב שלנו.. אני מאוד רוצה ילדים אבל לא בכל מחיר לדעתי אם נביא ילד זה רק יחמיר בנינו
    כי בסך הכל הוא ישאר אותו בן אדם ואני עדין יחוש בדידות אולי רק הילד ימלא לי את המקום בלב.

מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדנית!!!

מור
    26/06/2014

הי,בודאות ילד יחמיר את המצב.אני נשואה+ ומתפקדת כחד-הורית.ה-כ-ל עליי.
    בלי תמיכה ובלי פרגון וכלום.זה קשה ומתסכל.
    רוב הסיכוי שבאמת בעלך לא ישתנה אם לא ירצה.לפי מה שסיפרת-רוב הסיכוי שלא ירצה להשתנות...
    וגם לא כתבת אם הוא אמר לך מתישהו שהוא אוהב אותך-אם לא-אז הכוון הוא ברור-גירושין וכמה שיותר מהר...
    בכל מקרה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

עדי
    26/06/2014

לא הוא גם לא אומר אוהב אותך.. למרות שאני יודעת שהוא אוהב יותר ממה שאני אוהבת אותו, אבל פשוט בגלל כל המריבות כבר אין חשק להגיד.
    תשמעי אני לא מדברת על עזרה בבית הוא כן נותן יד והוא מת על ילדים אני יודעת שאם היה לנו ילד הוא היה עוזר לי המון. אני יודעת שבתור אבא הוא יהיה מדהים!
    אבל לא בתור בעל. הוא לא נותן לי את היחס הדרוש וכל הברוגזים האלה שהוא עושה לא מתאים לי בכלל אני מרגישה בודדה שאין עם מי לדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

מור
    26/06/2014

תראי,גם אני חשבתי שבעלי יהיה מדהים בתור אבא.הוא מלומד וכאלה,קרא ספרים על חינוך ילדים..בפועל,אין הרבה עזרה ממנו,וגם לא מעניין אותו כ"כ ילדים כבר..והוא מאוד רצה!!והתחתן איתי גם בגלל שרצה כבר ילדים.מבינה?אז אחרי 11 שנה זה לא בדיוק להיט-לא בעל ולא אבא....חח...וכממממההה שדיברתי איתו-קיר הקירות....
    אז כמובן לשיקולך..להיות אמא חד-הורית-זה גם לא להיט...
    תראי תגובות אחרות,תקראי בפורומים,אולי זה גם יעזור לך...
    בכל מקרה-בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתגרש?!?!?!

ענתי
    27/06/2014

אני נשואה שניים וקצת... פלוס שני ילדים... עוד מתחילת הקשר אני ובעלי כל פעם רבים, כל פעם הוא מקלל ומתעצבן. חשבתי שעם ילדים זה השתפר , טעיתי הריבים ממשיכים ועוד יותר מסובכים... רב איתי על כל שטות שיש...שום דרך לא עוזרת הוא גם בעצמו אמר שמה שמעניין אותו זה חשיש וסקס.. בחיים לא יצאנו לנופש, לא לטיול . כל היום בבית קללות וריבים. הוא פשוט לקח לי את הביטחון שלי ואת שמחת חיים. איך אפשר לסלוח למשהו שרב איתך אומר עליך כלבה וזונה... למילים יש כל כך הרבה משמעות וזה פשוט שובר אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתגרש?!?!?!

ענתי
    27/06/2014

אני נשואה שניים וקצת... פלוס שני ילדים... עוד מתחילת הקשר אני ובעלי כל פעם רבים, כל פעם הוא מקלל ומתעצבן. חשבתי שעם ילדים זה השתפר , טעיתי הריבים ממשיכים ועוד יותר מסובכים... רב איתי על כל שטות שיש...שום דרך לא עוזרת הוא גם בעצמו אמר שמה שמעניין אותו זה חשיש וסקס.. בחיים לא יצאנו לנופש, לא לטיול . כל היום בבית קללות וריבים. הוא פשוט לקח לי את הביטחון שלי ואת שמחת חיים. איך אפשר לסלוח למשהו שרב איתך אומר עליך כלבה וזונה... למילים יש כל כך הרבה משמעות וזה פשוט שובר אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטה שיש לשקול

עדי בדיחי
    26/06/2014

שלום דנית,

את מתארת אכן מצב מאוד לא פשוט בו מראש הגעת לא שלמה לנישואין. היתרון כרגע במצבך הוא שאכן אין לכם ילדים משותפים, שהיו נולדים לתוך מערכת בין אבא לאמא שלא מסתדרים. את עושה נכון שאת חושבת על המשך הקשר.

אני לא אוכל להחליט עבורך לכאן או לכאן, אך בוודאות מה שהעלית מצביע על כך שהמשך הקשר צריך להינתן בסימן שאלה מסוים. האם בכלל כדאי להישאר במערכת יחסים בה את חשה כפי שאת חשה, ואת לא מתכוונת ללכת ליעוץ זוגי.

אם אינך שלמה עם החלטה על פרידה, אפשר גם להתיעץ פרטנית עם איש מקצוע שיכול לסייע לך להרגיש שלמה עם ההחלטה שתגיעי אליה. בלי קשר לטיפול זוגי, זה יכול לתת לך תמיכה והחזקה רגשית, מה שבטח את זקוקה לו כרגע בתקופה כ"כ לא פשוטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק מילים

אנונימית
    30/06/2014

היי קראתי את מה שנכתב פה.. את אומרת שהוא לא אומר לך שהוא אוהב אותך.. השאלה היא עד כמה זה משנה. מילים זה אויר. מעשים זה מה שחשוב. הארוס שלי אומר לי ביום אלף פעם שהוא אוהב אותי אבל במשך כל התקופה ביחד אנחנו רבים בלי הפסקה ואני לא מאושרת.. אז מה זה משנה המילים הללו?
    נ.ב
    אשמח שמישהי תגיב לי בהודעה שלי לפורום אולי תהיה לכן עצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנית!!!

שלומי
    04/07/2014

אני אתחיל בשורה התחתנה: תתגרשי.
    אני אין לי שום ניסיון בזה ושום בטיח.
    אני ילד בן 20 שגדל במציאות שאת מדברת עליה... הורי תמיד רבו אבי אדם מאד מוערך אך בבית זהו משהו אחר ללגמרי.. כשקראתי את מה שכתבת ישר אמרתי לעצמי שאני חייב להגיב לך אז ככה: אבא שלי מעולם לא דיבר איתי חוץ מדברים טכניים וכו' שום שיחה של ממש בן אב לבנו וזה הכי קשה.
    אם בעלך בקושי מתייחס אלייך איך הוא יתיחס לילדים?
    הוא יהיה מאד אגואיסט בבית וגם העזרה שהוא נותן בבית האם זה רק כדי לצאת ידי חובה? או הרמת מתולתל עזרה הדדית? אל תשכחי שאתם רק בהצלחה מה יהיה עוד 15 שנה? זה רק יחמיר וכל פעם שבעלך יכנס לחניה את תתבאסי כי רצית להיות לבד... במציאות הזאת תהיה לך מאד קשה וחבל לבזבז את השנים האלהה...
    אז עצה ממי שגדל בבית כזה תלכי ותשאירי את העבר מאחור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו