לא היו לי קשרים ארוכים ועבודה לט"א.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא היו לי קשרים ארוכים ועבודה לט"א.
    bash bash
    03/07/2014

אני בן 30 ועדיין לא היו לי קשרים מעל חודשיים וגם כשהיו הם היו מעט מאוד,ובשנים האחרונות(5 שנים האחרונות אני יוצא רק לדייטים שנמשכים כמה פגישות וזהו.
    אני בעל תואר,נראה טוב ,גבוה,אני מחפש משהי לקשר רציני מגיל 19 ועדיין לא היה לי חברה רצינית,אני לא יודע למה ,אני לא מחפש איזה מהממת או משהו,אפילו בחורה חמודה שתמצא חן בעיני שאפשר לדבר איתה ויש כימיה והכול.
    אולי יכול להיות לסוג הבנות שאני אוהב הם אוהבות "גברים" שנראים גברים שמדברים ככה,אני נראה יותר ילד בפנים ויש לי קול קצת של ילד..
    ודבר 2 שיותר חושב שסיימתי ללמוד לפני כמעט שנתיים ואני לא מצליח להחזיק מעמד בעבודה יותר מחודשיים,בד"כ מפטרים אותי,פעם 1 זה היה כי קצת התווכחתי ולא ישר אמרתץי כן,והרבה בתי עסק שהייתי הם היו קטנות ועבדתי מול המנכ"ל ,פעם 1 אמר שאני בולע מילים,לא אסרטיבי,עבודה אחרת אמרה שאני שואל הרה שאלות,בכל עבודה אני לומד לקח אבל תמיד יש משהו חדש שבגגל זה מפטרים אותי

אשמח לייעוץ ,למי ניתן לפנות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 מישורים

עדי בדיחי
    04/07/2014

שלום לך,

לא פשוט לעבור כ"כ הרבה חוויות של דחיות כשאתה בעצם לא ממש מזהה את הבעיה לגבי זוגיות, יכולות להיות הרבה מאוד סיבות. לגבי עבודה, חשוב מאוד לבדוק מול המעסיקים מה בדיוק הבעיה. יתכן חוסר אסרטיביות, חוסר ביטחון, משהו שאתה משדר והוא כנראה לא מספיק בטוח או בשל.

אני מציעה פעולה בשני מישורים- האחד, להתחיל באיזה "מסע" לגלות איפה הדברים שמעכבים אותך. זה יכול להיות למשל בסדנת אסרטיביות או כל אימון קבוצתי כזה או אחר. שם תפגוש הרבה מאוד אנשים שחווים כנראה אותו דבר. הם יוכלו לתת לך קצת תמיכה בין היתר.

הדבר השני הוא, להתחיל סוג של אימון אישי או טיפול אחר, פרטני, כדי לברר יותר לעמוק מה יש שם שמונע ממך להתקדם בהרבה מישורים בחייך. יתכן שנפלת על הבחורות הלא נכונות או על העבודות הלא נכונות. אבל העובדה שהרבה עבודות לא החזיקו מעמד, ולא היה לך קשר.. יכולות ללמד על כך שיש אלמנטים במה שאתה משדר כלפי חוץ שדורשים עבודה או מודעות, ואת זה בהחלט ניתן להשיג בטיפול.

לסיכום, ההצעה היא לפעול גם ברמת התמיכה הסביבתית על מנת לתת לך תחושה שזה לא רק אצלך וקצת טיפים. בשני ברמה האישית שהיא לא פחות חשובה כדי באמת להבין מהם הדברים האישיים אצלך שמכעבים אותך מלהתפתח.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה מה בדיוק לחפש?

bash bash
    09/07/2014

קראתי באינטרנט לגבי פסיכולוג תעסוקתי ארגוני שמתמחה באיך למצוא עבודה,ואיך להחזיק מעמד בעבודה...יותר בעניין של תעסוקה??....סדנת אסרטיביות לא יודע אם זה מתאים לי...אני לא ביישן בכלל ,יש לי בטחון להגיד מה שאני חושב ואני עומד על שלי לפעמים שצריך אולי בגלל שאני נראה ואני באמת בחור טוב שנראה לוק של ילד קצת,עדין קצת..אולי את מכירה סדנא אחרת?
    ולגבי זוגיות אם יש לך איזה טיפול ספסציפי להגיד לי אז אשמח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה מה בדיוק לחפש? - תגובה

עדי בדיחי
    10/07/2014

שלום,

פסיכולוג תעסוקתי בהחלט מתאים למצב אותו תיארת.

לגבי סדנאות, יש כל מיני.. רצוי לחפש עצמאית באינטרנט, אני בטוחה שיש מבחר גדול של פורומים. יתכן והפסיכולוג עצמו יוכל להפנות אותך.

לגבי זוגיות, יתכן וטיפול פרטני יכול לסייע לך בכך, אך אם אתה כבר פונה לפסיכולוג תעסוקתי, יתכן והוא יוכל לסייע יותר במציאת כיוון או הפניה לאיש מקצוע שמתאים. לא רצוי לקחת טיפול פסיכולוגי וטיפול נוסף, על אף שמדובר בתחומים שונים, אלא להתמקד ביעד אחד, כרגע נניח - התעסוקה, ואח"כ ביעד השני, הזוגיות. יתכן ושני התחומים יכולים להיפתר ע"י טיפול אחד, כלומר התמדה בתעסוקה והתמדה בזוגיות או כלים ליצירת קשר בעבודה וגם בזוגיות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו