מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהנסלי05/07/2014
אני צריכה עזרה אני חייבת לדעת אם אני סתם אוכלת סרט או שיש לי סיבה להיות מוטרדת אז ככה אני ובעלי נשואים כבר שנה וחצי וגרים במשק של ההורים שלו ממש קרוב לבית הוריו וכל שיעול שומעים אז ככה שבזמן מריבות כשהוא צועק הוא יודע שאני שונאת את הפדיחות האלה במיוחד שאני חא רגילה לעיניין הזה אני גרתי בביניין ומי שרגיל לגור בביניין יודע שצריך להיות בשקט שהשכנים לא ישמעו זה נורא קשה לי שכולם פה שומעים את המריבות במיוחד שזה המשפחה שלו וחושבים שאני מפלצת בכל מקרה היום בבוקר הוא אמר שהוא הולך לבית כנסת ואני אמרתי סבבה אז אני והילדה הולכות לישון והוא אמר מה לישון הרגע קמנו ואני כבר תקופה מוטרדת מהחוסר שינה שלי וממש על סף בכי כי בשבועיים האחרונים ממש קשה לקטנה שלי לישון בלילה והלילה לא שקט בכלל וזה רק מוסיף לי לעייפות והוא פשוט לא מבין אז כן הערה שלו למה לישון רק קמנו פגעה בי אז באתי ואשלח אותו מה כואב לך שאני רוצה לישון והוא פשוט התחרפן מה מי אמר שמפריע לי מה מפריע לך על הבוקר את הורסת לי כל שבת את עצבנית כל הזמן את עושה רק בלגאן בעט בלול של הילדה היא לא הייתה בו כמובן היא היתה בעגלה ונכנס לחדר טרק את הדלת זרק את החולצה שלו לאמבטיה בקטע של עצבים זרק גם את הטלית שלו וזה אחרי שהשבוע הוא הבטיח לי שלא יתנהג ככה כי מבחינתי זה אלימות השבוע לדוגמה הוא התקרב אליי והצמיד את המצח שלו לשלי בקטע של כוח והוא טען שזה רק בשביל שאני אקשיב לו הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה זאת אלימות אז כן התחלתי לדחוף אותו ובגלל שהוא נצמד גם נתתי לו בעיטה לביצים והוא האשים אותי שבגללי הוא מגיב ככה כי הוא רגיש אליי אני כבר לא מאמינה בזה אז היום הוא רק צעק ובעט ואמרתי לו שברגע שהוא צועק עליי הוא עושה ממני אפס והכי קטנה בעולם כי כולם פה שומעים אותו ואני באמת מרגישה לבד ומובעת וכל פעם הוא עושה את זה ואחכ הוא תמיד כורם לי לחשוב שזה בגללי כי אני הערתי אז השאלה שלי גם אם זה בגללי כי התחלתי נגיד למרות שאני לא חושבת כי אני לא צריכה לפחד להעיר לו אז גם אם זה בגללי זה נורמלי ההתנהגות הזאת זה נסבל? מה גם שבוא תמיד לוקח לי את הפלאפון וזורק אותו לבחוץ כי זה הדבר היחיד שיש לי לקשר עם העולם בחוץ זה מושב וההורים שלי לא באים לפה הם לא מדברים איתו אז יש לי את הפלאפון שלי ואני מקליטה אותו במריבות וזה משגע אותו אני מקליטה כי הוא טוען אחכ שזה לא היה ככה ואני כל הזמן משתכנעת שאני האשמה באמת וההקלטה עוזרת לי להבין שאני לא! עזרה בבקשה זה נורמלי?ועוד דבר אחד היום כבר התחלתי לרעוד כשהוא נתחיל לצעוק עליי ואמרתי לו תראה מה אתה עושה לי והוא אמר זה כי את עצבנית לא בגללי,
מה לעשות !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לפנות לעזרה מקצועית ולהתפתח
טלי צרקינסקי05/07/2014נטלי שלום,
את מתארת מערכת יחסים מורכבת שיש בה קושי גדול של אמון ודפוסים חוזרים של קושי גדול בתקשורת ותקשורת אשר באה לידי ביטוי בחוסר הבנה של אחד את השנייה (כולל הצרכים), כיבוד אחד של השנייה, מה שמוביל להתנהגות של הכעס במקום לדבר עליו - שזה מביא לאלימות, לצעקות, לביטויים הקשים שתיארת שאת מתמודדת איתם (כולל חוסר פרטיות - הנייד שלך).
אני מניחה שיש כאן איזה "לופ" שחוזר על עצמו, את או הוא כועסים ואז זה מזין את הכעס של השני/את ההרגשה שלא "אני לא מובנ/ת "אני קטנ/ה" וכו'..
ואז הגלגל חוזר ואתם לא מצליחים להגיע לתקשורת ומה שמזין את הקשר הם תכנים לא טובים ולא בונים של זוגיות הדדית עם הבנה והתבוננות.
ראשית כל, אף אדם אינו מושלם כמובן, אך יש קווים שהם "תמרור" בקשר שלא כדאי להגיע אליהם וזה באמת הדברים שאת מעלה כאן.
ציינת שאת מוטרדת מהשכנים, מהמשפחה ומהתדמית שלך בעיניהם אני חושבת שקודם כל, חשוב שתפתרו את הבעיות ביניכם.
האם לפני הנישואים היו דפוסים דומים? האם לפני שביתכם נולדה היו דפוסים דומים בקשר? (שאלות לחשיבה).
מתארך אני הייתי ממליצה לכם להיעזר בטיפול זוגי שישפוך אור על דפוסים בקשר, ששם תוכלו, במקום ניטרלי ובטוח לבחון בדיוק מה קורה בתקשורת ביניכם, מה חשוב לכם, מה חסר לכם, מה הייתם רוצים לשפר, מה הקשיים שעולים, ללא שיפוטיות וניתן לעשות עבודה מאד יפה ולהתפתח. זוגות רבים נעזרים, בין אם זוגות חברים, בין אם בתחילת נישואין ובין אחרי שנים רבות של נישואין.
זה בסדר וזה מומלץ.
להישאר במצב זה, עלול להחריף ולאמלל את שניכם ואת ביתכם ומגיע לכם אחרת...
אני מאחלת לכם הרבה נחת והצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)