אוהבים אבל לא מסתדרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוהבים אבל לא מסתדרים
    שר
    07/07/2014

היי, אני ובעלי נשואים חצי שנה ויוצאים שנתיים מצאנו את עצמנו במשבר נוראי, אנחנו אוהבים מאוד הסקב הכי טוב שהיה לשנינו אבל אנחנו לא מתאימים, אנחנו רבים המון הוא טוען שאני מנסה לשלוט בו, אני רק מחפשת את התשומת לב ואהבה ממנו, אני מאטד מפנקת ומשקיעה וחוזרת הביתה ומצפה לאהבה והוא שקוע בטלויזיה כל הזמן רוצה ספייס לא משנה כמה אני משחררת הוא עדיין מחפש לטוס לבד לחול לראות לבד טלויזיה לצאת לבד ועוד לא היה לנו ירח דבש אני לא מבינה למה כל כך!קשה לשני אנשים שאוהבים פשוט להסתדר מלא מלחמות של כוח כל דבר אומר לי לא הוא גם מאוד ילדותי ומצד שני כיף לנו גם יחד וזה מתסכל אנחנו חושבים על גירושים וזה קשה לשנינו מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהבים אבל לא מסתדרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנסות ולנסות

עדי בדיחי
    07/07/2014

שלום אושר,

אני בדעה שלפני שקופצים למקנות ולפתרונות של פילוג או פרידה, לנסות לפחות כמה פגישות רצופות אצל יועץ נישואים. ולמה? כיוון שביעוץ ניתן להעלות את הדברים מול אדם חיצוני, מקצועי, ונייטרלי, ובפן הכלכלי והרגשי מדובר בהשקעה של פחות אנרגיות מאשר בתהליך גירושין ארוך וקשה לשני הצדדים.

לפחות ביעוץ, יש תחושה שעושים משהו למען הנישואים וש"ניסינו" באמת, ולא סתם בחרנו בדרך התמודדות של בריחה והתעלמות מהקושי ללא איש מקצוע שינסה למצוא איתכם את הגשר אליכם.

יש כאן את טלי שהיא מטפלת מצוינת וניתן לפנות אליה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו