מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אהבה במשברשר07/07/2014
היי, אני ובעלי יוצאים שנתיים נשואים שמונה חודשים, לפני החתונה התחילו המון ויכוחים ביננו כולם אמרו שזה בגלל הלחץ שלפני החתונה, אבל גם עכשיו אנחנו מוצאים את עצמנו במלחמות של כוח בויכוחים מיותרים הוא טוען שאני לא סומכת עליו אני טוענת שהוא לא שם אותי במקום הראשון, אני מרגישה שהוא כל הזמן מנסה להוריד אותי ולכבות אותי, אני רוצה לחזור הביתה לחיבוקים ואהבה ובמקום זה הוא תקוע מול הטלויזיה כל הזמן מחפש את השקט והספייס שלו רוצה לצאת!לבד לטוסלבד ועוד לא טסנו לירח דבש, קשה לי לסמוך על מישהו שאני לא מעניינת אותו והוא לא רואה אותי ואת הצרכים שלי, אני גם רוצה ילדים והוא בכלל לא רואה את עצמו בשנתיים הקרובות מנסה, אנחנו אוהבים מאוד אבל לא מסתדרים וכבר שבועיים בהפסקה הוא אצל ההורים ואני לבד בבית ואני כבר חסרת סבלנות מתוסכלת ועצובה, לא מבינה איך זוג אוהבים מגיע למצב כזה ומה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטפל במה שקורה בזוגיות שכם
טלי צרקינסקי09/07/2014שר שלום,
איך היית מאפיינת את הזוגיות שלכם לפני שהחל המצב של הריבים, התסכולים, המתח והמקום היותר "לבד" שבן זוגך לוקח במערכת היחסים שלכם?
תראי, להמשיך כך זה בעייתי ובוודאי אם את מתכננת ורוצה ילד, מה שיעצים את המצב הזוגי הנוכחי שלכם. ילד צריך להגיע כשיש קרקע זוגית יציבה שיכולה לקלוט אותו באהבה (לא מושלמת, כי באמת אין שלמות ביחסים, אהבה ועוד בין בני אדם, אך לא במקום של ריבים בלתי פוסקים ונתקים).
אם את מעוניינים לבחון מה בעצם קרה לכם בתקופה הזו, מה הייתה הדינמיקה שהביאה לתקשורת הזו, אני ממליצה לשוחח ביניכם ואם לא תצליחו, אני ממליצה על פנויה לעזרה מקצועית לטיפול זוגי. אם בעלך לא ירצה, יש אפשרות גם ללכת למטפל לבד שהוא גם מטפל זוגי.
כי מגיע לכם להיות בנישואין מספקים יותר ולבחון מה שורש הדברים שהביאו לכל הכעסים, המריבות והמצב בבית - עוד טרם יש ילדים. אם בעלך לא מוכן להיות שותף לכך, יש אינדיקציה לכך שאולי לא רוצה שינוי וכדאי לשאול איך הוא רואה את הדברים ומה הוא רוצה בזוגיות שכלם (בצורת שאלה, לא בצורה שיפוטית)..
אני מאחלת לכם הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)