חוסר חשק מיני וטיפול זוגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני וטיפול זוגי
    הדס
    08/07/2014

שלום עדי,
    אני בת 41 נשואה 9 שנים+2 ילדים.
    לפני כמה שנים אובחנה לי מחלת הפיברומיאלגיה והתחלתי בכדורי נוגדי דיכאון , אלא שהכדורים פוגעים כנראה בחשק המיני, מה גם שבגלל משבר בזוגיות ,לא היו ממש יחסים. כיום אנחנו בטיפול זוגי ווזה עוזר במעט , להוריד מפלס הויכוחים בבית, אבל החשק המיני והרגשות אצלי, ממש בתרדמת. זה גורם למריבות מצד בעלי כי הוא לא יכול עוד עם הקור הריגשי הזה.
    מה עושים על מנת להחזיר את הרגשות והחשק המיני?אני לא רוצה להתגרש אך גם שואלת את עצמי איך אפשר להמשיך בלי אהבה ולחץ כל הזמן לקיים יחסים כשאין לי חשק בכלל.

תודה לך על הייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני וטיפול זוגי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על מיניות אפשר לעבוד במעגל החיים

טלי צרקינסקי
    08/07/2014

הדס שלום,

יש פרמטרים שונים שעלולים לפגוע בחשק המיני.
    יתכן ואילו הכדורים נגד דיכאון ואז אפשרי להתייעץ עם הרופא שנתן אותם האם יש חלופה בתרופה אחרת לאותה מטרה.

דבר נוסף, משבר שעברתם במערכת יחסים עלול להביא לחוסר חשק למין

כל ההתמודדות עם הפיברומיאלגיה יכולה להביא לכך

תכנים שקשורים לזוגיות שלכם, הלחץ כל הזמן ש "צריך" לא מוסיף לכך גם, מאידך, בהחלט כדאי לטפל בדברים אילו כי חבל לותר על זה לך, לבעלך ולמערכת היחסים שלכם.

ראשית, זה מצוין שאתם הולכים לטיפול זוגי, בו אפשר לדבר גליות, במקום בטוח, עם איש מקצוע על עצמכם, על מה שחשוב לכם, על מה שחסר, על איך הייתם רוצים שיהיה לכם בזוגיות ועוד.. שם אפשר לאחות את המשבר שביב ולנסות דווקא לצמוח ממנו.

יתכן והייתי מתחילה אפילו מהתקרבות אינטימית וליהנות מהדברים הקטנים, מהנשיקות, חיבוקים וכו'.. לפני שממש חוזרים ליחסים מלאים.

תומכת מאד בהמשך הטיפול ומאחלת לכם הצלחה בכל מה שאתם עובדים עליו.

לאחר תשובה זו, אני שולחת לך הפניה לפורום נוסף שישפוך אור גם על מה שאת מתארת,

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

טלי צרקינסקי
    08/07/2014

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו