מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא רוצה לבגוד באשתייוסי08/07/2014
שלום רב :אני גבר נשוי ,אב לשתי ילדות מקסימות ואוהב את אשתי . מאז שנולדה ביתנו השנייה אשתי הפסיקה לרצות סקס איתי ולא רק שהיא לא יוזמת , גם שאני מבקש היא מסתכלת עלי כאילו מה אני רוצה , כאילו אני מציק לה , מתרצת אותי באלף תירוצים מעצבנים (אני עייפה ,כואב לי אולי מחר וכו') וגם שזה קורה סוף סוף זה זה חסר רגש ,תשוקה או כל דבר אחר ,מכני לחלוטין . אני חייב לציין שאני מתאמץ לעשות הכל בשבילה , קם בלילה לילדות , קם לפניה בבוקר להאכיל ולהחטיל כדי שהיא תישן ,עושה את כל מטלות הבית שטיפות רצפה כביסות כלים הכל , וזאת אחרי שאני עובד בעבודה קשה כל היום . אני אפילו שומר על עצמי ועושה משקולות וריצה להיראות טוב בשבילה , אבל שום דבר לא מזיז לה אני לא מעניין אותה . ניסיתי לדבר איתה אמרתי לה שאני בן אדם וגם לי מגיע צומת לב ויש לי צורך ברגש בחיבה וגם סקס , היא הסכימה ואמרה שהיא לא מרגישה טוב אם עצמה ועוד כמה דברים , אמרה שתנסה לשנות אבל שום דבר לא קרה בפועל . מאז הלידות היא אפילו לא שומרת על עצמה ולא מטפחת את עצמה , ואפילו זה לא מעניין אותי כי אני אוהב אותה איך שהיא ואני מבין שהיום שלה מתחלק בין הבנות לעבודה , ובכל זאת אני אומלל מרגיש כמו אוויר ומתוסכל ברמות . אני לא רוצה לבגוד בה אבל אני לא מפסיק לחשוב על נשים אחרות בגלל החוסר שיש לי ואני מתפתה לעשות את זה
אני יודע שאם זה ימשיך ככה זה בסופו של דבר יוביל אותי לזה כי זה חזק ממני . מה לעשות? אשמח לתגובות ענייניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ליוסי
מור08/07/2014היי,ניסיתם לבדוק דיכאון אחרי לידה?לפי תאורך זה יכול להיות זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר נקודות
טלי צרקינסקי08/07/2014יוסי שלום,
זה מאד יפה שאכפת לך ואתה עוזר לאשתך ואתה רואה את מה שהיא זקוקה לו מבחינת תמיכה בגידול הילדות ובבית. אתה גם רואה את אשתך, אוהב אותה ורוצה בקרבתה.
האם יצא לך לשוחח אתה וכוונתי לא "על הדרך", אלא שיחה עמוקה שבה היא יכולה להעלות עם מה לא נוח לה? (חזותית? רגשית? עומס? דברים נוספים?) שתהיה ביניכם תקשורת טובה ובונה ושם אתה יכול להביע את ההבנה שלך אליה וגם את הרצון שלך לשמר את המקום של הזוגיות.
לעיתים כשתינוק נולד הוא עשוי לתפוס מקום בגידול שלו ויש צורך להחזיר את המקום המאזן בבית, כזה שמאפשר את מרחב הגידול לתינוק/ות וכזה שמאפשר גם לזוג /יחיד לקחת מרחב שלו, גם אדם בתוך זוגיות הוא פרט בפני עצמו).
חשוב לצאת מידי פעם, להקדיש מקום למיניות. להחזיר את זה לחייכם.
אני מבינה את המחשבות שלך סה"כ אתה אדם מיני ומיניות הוא מקום בריא וכדאי להחזירו לקשר שלכם.
הייתי ממליצה לכם, אם אינכם מצליחים לשוחח ביניכם, לפנות למטפל/ת שהוא גם מטפל/ת מיני/ת בהכשרתו.
לאחר תשובתי אני שולחת לך הפניה גם לפורום מתאים שישפוך אור נוסף בנושא שהעלית
מאחלת לך הרבה הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי שלום, מתנצלת שמתי לב שלא שלחתי
טלי צרקינסקי16/07/2014הפניה לפורום הנוסף,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
טלי צרקינסקי16/07/2014לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)