נישואין במשבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נישואין במשבר
    ע
    14/04/2008

שלום רב,
    אני ובעלי נשואים 3.5 שנים. ( אני בת 30 ובעלי בן 38 ) . בעלי עובד קשה מאוד במהלך היום ( 10 שעות ביום ) וחוזר בערב מאוחר לאחר שהבנותהולכות לישון ( תאומות בנות שנה ו-7 חודשים) .בעיתי היא שכל פעם שחוזר הביתה מעבר לשלום ונשיקה אינו מתקשר איתי יותר מידי .לטענתו רוצה קצת שקט לאחר יום העבודה . אני יכולה להבין את הכל . הבעיה המרכזית שנרדם בסלון כל ערב בעת שצופה בטלוויזיה ועובר רק בשעות הקטנות של הלילה למיטה .( 4,5,6 בבוקר).
    יש לציין שמעבר לבעיה זו הוא בעל מקסים , ואבא נהדר .
    נ.ב
    במהלך היום אנו משוחחים הרבה בטלפון . בחדר השינה יש טלוויזיה אך טוען שאינו רואה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואין במשבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נישואין במשבר

יהודית ברגמן
    17/04/2008

ע יקרה,
    לא ציינת מהי התנהגותו בסופי שבוע וחופשים בהם נח ואינו עובד. האם יש לכם עניין משותף, שיחות, בילוי משותף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות במשבר המשך

ע
    18/04/2008

יהודית ,
    ראשית תודה על התיחסותך . בנוגע לשאלתך . בזמן חופשות הוא אב נפלא לבנות . משחק ומשתעשע ( לעיתים יותר ממני) . אנחנו גם דואגים לעצמינו לזמן איכות כמו סרט , חופשות בארץ ובחול ובכלל נהנים לפנק האחד את השניה .
    תודה וחג שמח ע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו