בעיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות
    שלום
    14/04/2008

אני נשוי 2 שנים ואנחנו ביחד 6 שנים אני אף לא ידעתי אם אנחנו מאושרים או חיים טוב או לא כל הזמן אישתי מתלוננת אפילו לא יודעת על מה כל הזמן קשה בחיים בעבודות בלנהל בית בהכל למרות שאין שום בעיות היה כל הזמן שיש בעיה הכו קטנה רוצה להתגרש לא יודע מה לעשות.
    היה שייכת למשפחה מפנקת הרבה ולא נותנת לה להיות עצמאית בכל תחומי החיים כל דבר צריכה לשאול את אמא שלה מש לעשות אני כבר נמאס לי כבר כמה חודשים אנחנו חיים כל אחד חיים משלו כי קשה לה בחיי זוגיות ואומרת כל הזמן זה גדול עליה ולחית בבית עם כל ההוצאות זה נפילה בחיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות

יהודית ברגמן
    17/04/2008

שלום יקר,
    יתכן שלאשתך יש קשיי הסתגלות וקשה לה להתמודד עם המעבר מבית חם ומפנק לבית שבו חלק מהנטל נופל על כתפיה. יתכן שאחרי זמן מה של התמודדות היא תתחיל לתפקד כאישה נשואה ועצמאית, ולעומת זאת בהחלט יכול להיות שאלו תכונות אופי והיא לא תוכל ואף לא תרצה לשנות את התנהגותה. לא ברור מה א ת ה רוצה. האם אתה אוהב אותה עדיין? האם עדיין היא חשובה לך? אם התשובות חיוביות, אז דבר איתה והצג את דעתך. יחד עם זאת נסה להקל עליה עם מטלות הבית בלי שום ניסיון להתחרות עם הוריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו