מריבות הם חבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מריבות הם חבר
    אורית
    26/05/2007

אני וחבר שלי כבר 10 חודשים ביחד וגרים ביחד אוהבים אין ספק אבל יש לנו מריבות על כל מיני שטויות באופן כללי רוב המריבות קשורות למחשב כאילו אם אני או הוא מתכתבים עם מישהו מין קנאה כזאת שהינה בריאה ומציקה מאוד לשנינו.
    רבנו על איזה קטע ממש מטופש שרציתי משהו והוא לא התייחס עכשיו כבר כמה פעמים בגלל זה הוא כאילו אומר סטופ כדי שאני יחזור הביתה להורים שלי כי הוא רוצנ תספייס עכשיו אני מאוד רוצה אותו ומאוד אוהבת איתו אני מודעת לזה שהמריבות הטיפשיות והקנוניות אינם בריאות תוכלי לייעץ לי משהו בעניין

אודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריבות הם חבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר מרחב ואמון ביחסים ביניכם

יהודית ברגמן
    26/05/2007

אורית, נערה יקרה! לא ברורה הסיבה לחוסר המרחב והאמון שיש ביניכם. כדי להמשיך להינות ולגור יחד, נסו לברר יחד וברוגע מה גורם למתיחות הזו שביניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר להתנהל תחת חשד מתמיד?

יובל
    26/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו