מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לייעוץאתי14/04/2008
ערב-טוב!
אני בחורה בת 22 ועדיין לא היה לי חבר וזה מלחיץ אותי. היו לי רק יחסים של ידידות עם בנים
וגם הכרתי מס' בחורים דרך האינטרנט אך לא יצא מזה קשר רציני. יש לציין שאני בחורה שקטה וביישנית וקצת קשה לי להיפתח בפני אנשים.אני נורא מפחדת שלא יהיה לי חבר אף פעם, רציתי לדעת איך ניתן להכיר בצורה הטובה ביותר, ואיך ניתן להתגבר על הביישנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אתי
נועה15/04/2008האמת, שזה פשוט בא ברגע שאת הכי לא מצפה לו.
תצאי למסיבות ולפאבים ויתחילו איתך וככה גם האגו והביטחון שלך יעלו ואולי גם יצא מזה קשר רציני.
לדעתי בגלל הלחץ של "למצוא חבר" זה לא קורה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי
דיקלה15/04/2008שלום,
אני חושבת בדיוק כמו נועה..... קודם כל באמת חשוב שתעבדי על הביטחון העצמי שלך תטפחי את עצמך ותהיה עם ראש פתוח, תתחילי להרחיב אולי את המעגל החברתי שלך תיצאי ותבלי במקומות הנכונים שבהם מסתובבים ונמצאים הבחורים שמחפשים אותך......... כי אני בטוחה שיש מישהו או אפילו יותר שמחכה לך בפינה....... אל תחשבי על זה יותר מידי פשוט תזרמי זה הגיל הכי יפה. את תיראי שהדברים יתגלגלו לך לבד..........
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
פרח15/04/2008תודה רבה בנות על העצות,אני ייקח זאת לתשומת ליבי
וישתדל לעבוד על זה.
חג שמח!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואל תשכחי...
ורד25/04/2008שאף אחד בחוץ לא יודע שאת חסרת ניסיון!
עטי על עצמך ארשת בטחון, פזרי חיוכים, רקדי, ותראי איך הכל יחזור אלייך כמו בומרנג.
את לא מבינה עד כמה זה פשוט...
שיהיה בהצלחה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)