זקוקה לייעוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ
    אתי
    14/04/2008

ערב-טוב!
    אני בחורה בת 22 ועדיין לא היה לי חבר וזה מלחיץ אותי. היו לי רק יחסים של ידידות עם בנים
    וגם הכרתי מס' בחורים דרך האינטרנט אך לא יצא מזה קשר רציני. יש לציין שאני בחורה שקטה וביישנית וקצת קשה לי להיפתח בפני אנשים.אני נורא מפחדת שלא יהיה לי חבר אף פעם, רציתי לדעת איך ניתן להכיר בצורה הטובה ביותר, ואיך ניתן להתגבר על הביישנות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי אתי

נועה
    15/04/2008

האמת, שזה פשוט בא ברגע שאת הכי לא מצפה לו.
    תצאי למסיבות ולפאבים ויתחילו איתך וככה גם האגו והביטחון שלך יעלו ואולי גם יצא מזה קשר רציני.
    לדעתי בגלל הלחץ של "למצוא חבר" זה לא קורה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתי

דיקלה
    15/04/2008

שלום,

אני חושבת בדיוק כמו נועה..... קודם כל באמת חשוב שתעבדי על הביטחון העצמי שלך תטפחי את עצמך ותהיה עם ראש פתוח, תתחילי להרחיב אולי את המעגל החברתי שלך תיצאי ותבלי במקומות הנכונים שבהם מסתובבים ונמצאים הבחורים שמחפשים אותך......... כי אני בטוחה שיש מישהו או אפילו יותר שמחכה לך בפינה....... אל תחשבי על זה יותר מידי פשוט תזרמי זה הגיל הכי יפה. את תיראי שהדברים יתגלגלו לך לבד..........

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

פרח
    15/04/2008

תודה רבה בנות על העצות,אני ייקח זאת לתשומת ליבי
    וישתדל לעבוד על זה.
    חג שמח!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואל תשכחי...

ורד
    25/04/2008

שאף אחד בחוץ לא יודע שאת חסרת ניסיון!
    עטי על עצמך ארשת בטחון, פזרי חיוכים, רקדי, ותראי איך הכל יחזור אלייך כמו בומרנג.
    את לא מבינה עד כמה זה פשוט...
    שיהיה בהצלחה :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו